De ziua lor, polițiștii locali au împărțit azi bomboane copiilor din Buzău. Acțiunea este în desfășurare

Cu începere din 2015, pe 21 mai în România se serbează „Ziua Poliției Locale”.

Cu acest prilej, angajați ai Poliției Locale Buzău au împărțit și continuă să împartă bomboane copiilor. 

„Noi nu am fi dorit să popularizăm acest lucru în mass-media. Dar acum, dacă ați aflat… recunoaștem. Într-adevăr s-a făcut chetă printre colegi, iar cu banii s-au cumpărta dulciuri. Bomboane s-au oferit copiilor în toate cele trei mari parcuri ale orașului, Crâng, Tineretului și Marghiloman, dar și în multe locuri de joacă din oraș. Pentru că au fost mulți copii și nu voiam să-i dezamăgim s-a trecut la cumpărarea unei cantități suplimentare de bomboare. Acțiunea nu s-a încheiat, e în desfășurare”, ne-a declarat Doru Dumitrașcu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Buzău. 

Acțiuni similare au avut loc în mai multe orașe din țară unde există serviciu de Poliției Locală. 

Auraș Tereacă

loading...

Un comentariu la „De ziua lor, polițiștii locali au împărțit azi bomboane copiilor din Buzău. Acțiunea este în desfășurare

  • Vreau să spun și eu câteva cuvinte despre acțiunile Poliției de 8 Martie ,25 decembrie ,ziua copilului iată ziua poliției ,și aș vrea să amintesc că obrazul subțire cu cheltuială se ține . și că cine respectă pe altul se respectă defapt pe sine .Felicitări acestor oameni minunați care ne fac viața mai sigură și mai curată .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.