Debut groaznic pentru buzoieni. Iată când se joacă primul meci la Buzău

Mai demult echipele nou-promovate erau protejate la debutul în prima ligă.

Timișoara: campioană în 5 din ultimele 6 sezoane!

Nu mai e cazul acum și cu atât mai puțin la rugby.

SCM Gloria Buzău va începe direct cu două meciuri împotriva campioanei Timișoara.

Primul, la Buzău, sâmbătă  – 11 august în Cupa Regelui (un fel de Cupa Ligii la fotbal).

Al doilea, la Timișoara, în primul meci din Superligă.

„Eu n-o văd așa rău. Pentru noi, ca debutanți în Superligă, toate meciurile sunt dificile. Cu oricine am fi jucat ar fi fost tot greu. Iau primul meci din Cupa Regelui ca pe meciul de verificare de care aveam nevoie înaintea începerii campionatului”, a comentat antrenorul Costică Merșoiu.


„Poate fi și bine, și rău că jucăm cu Timișoara la debut. Să fim realiști, n-am fi putut să-i batem indiferent de data la care am fi jucat cu ei. Așa, putem folosi aceste două meciuri pentru omogenizare și să facem o figură frumoasă în etapa a doua cu Dinamo la Buzău. Pe de altă parte, sper ca aceste două prime meciuri să nu diminueze din micul nostru atu. Bucuria și ambiția debutantului”, a afirmat și președintele George Georgescu.

Până la meciul de pe 11 august de la Buzău, „stejarii” se antrenează zilnic: dimineața la sala de forță, pe seară la stadion.

Răstimp lotul s-a întărit și cu Cristi Boboc, flancher.

Ultimul a venit de la Tomitanii și a fost cel care ne-a marcat un frumos eseu în finala DNS.

Celelalte achiziții ale SCM Gloria le puteți citi dând click AICI.

ÎNGRIJORARE ÎN TABĂRA CAMPIONILOR

Atmosferă apăsătoare la Timișoara, deși bănățenii au câștigat cinci din ultimele șase campionate, din care ultimele trei la rând.

Tocmai aici e problema pentru că echipa a primit o lovitură în plex, iar jucătorii își dau seama că în campionatul ce vine CSM București e favorită.

Imediat după sărbătorirea titlului de campioană, Dan Dinu – principalul finanțator din ultimii opt ani (multimilionar în euro și proprietar al celei mai importante firme de transport mărfuri din Banat) și-a anunțat retragerea. S-a lăsat cu vărsări de lacrimi – la propriu – pentru jucători, oficiali, suporteri etc.

Echipa a trecut la primărie și se va numi – ca și la Buzău – SCM. Îngrijorarea tuturor e că bugetul va scădea și, implicit, și performanțele.

Disconfortul s-a accentuat și după ce un jucător a dezertat pentru rivala CSM București.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.