Deces, sofer de 35 de ani. Ce greșeli a comis

Șoferul de 35 de ani al autoturismului din imagine a murit pe loc!


Trei greșeli fatale

1) Neatenție la volan

2) Viteză uriașă în condiții de carosabil umed

3) Manevrare bruscă a volanului spre drepta la vederea curbei

Fordul a derapat, s-a răsturnat, a lovit copacul marginal și s-a oprit în afara carosabilului:


Accidentul s-a produs la intrare în Bâlhacu dinspre CA Rosetti, drumul național Brăila – Buzău având o curbă la intrarea în Bâlhacu.Pe lângă șoferul decedat (35 de ani), în mașină se mai aflau doi pasageri (35 și 44 de ani), toți trei fiind din jud. Brăila. Cei doi pasageri au ajuns la UPU Buzău cu răni grave.

UPDATE. Unul dintre pasageri a decedat!

UPU Buzău: „În urma accidentului rutier produs in aceasta dimineata, in comuna Cilibia, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 2 victime: doi barbati, in varsta de 35, respectiv 44 de ani. Bărbatul în vârstă de 35 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu hemopneumotorax si multiple leziuni toracice. Din cauza leziunilor grave, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Conform protocolului, s-au efectuat de îndată manevre de resuscitare, însă fără succes, ulterior declarandu-se decesul.

Cealaltă victimă, în vârstă de 44 de ani, a suferit un politraumatism prin accident rutier. La acest moment, pacientul este stabil hemodinamic si respirator, în curs de investigatii.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.