Decizie a Episcopiei. „Noi abia azi am aflat”

Episcopia, Poliția și Inspectoratul Școlar s-au sesizat după apariția fotografiilor considerate improprii/indecente/profanatorii ale elevei de-a douăsprezecea în fața Mănăstirii Ciolanu.

„Noi abia azi am aflat de aceste imagini necuviincioase. În consecință ne vom adresa organelor abilitate ale statului pentru a se lua toate măsurile necesare în acest caz. În primul rând vom depune plângere la poliție pentru tulburarea liniștii publice”, a declarat Dragoș Olteanu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Buzău.

Și Poliția Buzău s-a autosesizat în principal din pricina armei care apărea în poză. Eleva și fotograful au fost chemați la audieri. A rezultat că e vorba de o pușcă tip AKM pentru airsoft. „Sunt interzise portul şi folosirea armelor sau dispozitivelor neletale în locuri publice”, au spus polițiștii pentru Știri de Buzău.

Deși au existat rețineri că Alexandra ar fi elevă, informațiile inițiale publicate de buzoienii.ro s-au dovedit corecte.

„Am vorbit cu Alexandra. Am rămas puțin surprinsă de faptul că îmi spunea că ea nu consideră a fi făcut ceva nedemn. Explicația ei e că se afla în afara programului școlar, iar acțiunile ei nu privesc liceul. Nu e la prima abatere, a avut și în trecut nota 7 la purtare. Comisia de Disciplină a liceului va analiza acest caz”, a explica Nela Wamsidel, inspector școlar general adjunct ISJ Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Decizie a Episcopiei. „Noi abia azi am aflat”

  • Inteleg ca e fiica de procuror, deci nu a pati nimic, putea sa si impuste pe cineva ca nu patea nimic, procurorii se acopera intre ei si isi protejeaza familia indiferent de treaba.
    Oricum merita haituita cu dosare cum haituiesc si procurorii oameni nevinovati in speranta ca le pica ceva la buzunar.

  • Aceleași poze le vedem la TV in fiecare zi, era clar că vor apărea și astfel de extravaganțe, acum depinde daca ședință foto este conform unui contract, fata nu trebuie să își facă nici o grija, daca nu, în cel mai rău caz va fi amendata și atât. Din păcate daca legile nu se vor schimba vor fi din ce in ce mai multe derapaje.

  • Aaaaa…m înțeles ,de unde vine ” educația”. Eu știu o vorbă: ” Copiii sunt oglinda părinților.”

  • ce aveti ma cu ea? mare lucru. cati dintre noi n-am facut nenorociri demne de aparut aici pana la urma? doar ca am avut norocul sa nu fim prinsi…

  • Una e sa furi cirese si sa suni la usa vecinului de 100 de ori si alta e chestia cu fatuca asta. Aduna mere cu mere, nu mere cu pere.

  • Comunisti, militia si biserica…. si scoala…. Fosile

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.