Decizie a PMP Buzău în privința lui Florescu „4%”

După buzoieni, care i-au acordat doar 4% la alegeri – în ciuda campaniei agresive – astăzi și Adrian Mocanu, șeful PMP Buzău, i-a dat un „bobârnac” fostului judecător.

Deși a figurat pe locul 2 pe lista PMP de consilieri locali, Florescu a fost înlocuit de Mocanu jr. cu locul 3, Fănică Bârlă.

Cel care credea sincer că buzoienii îl vor alege primar 😂, nu va mai fi nici măcar consilier local. Până și ai lui s-au săturat de „personajul jalnic”, așa cum l-a numit primarul Toma

Comunicat PMP Buzău: „La finalul analizei rezultatelor obținute la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020, Filiala Județeană Buzău a Partidului Mișcarea Populară a decis, în ceea ce privește consilierii PMP din Consiliul Local Municipal Buzău, confirmarea calității de membru al PMP pentru candidații Silviu Laurențiu Roșioru și Fănică Bârlă”.

Florescu iese așadar pe ușa din dos a politicii.

A reușit doar să pună într-o lumină proastă meseria de judecător, angajându-se el, fost președintele al Tribunalului Buzău, la partidul controlat de doi condamnați penal pentru corupție, Victor Mocanu și C-tin Boșcodeală. O rușine!

În plus, Florescu e cel care a blocat, împreună cu niște angajați din prefectură, posibilitatea ca orașul Buzău să vândă asfalt către firmele private de asfaltări (Primăria Buzău a investit 1 mil. € în cea mai modernă stație de asfalt din jud. Buzău).

! Municipalitatea a dat în judecată Prefectura și a câștigat pe fond. Florescu și angajații din prefectură ar merita, la final, să fie puși să pună din buzunar pierderile provocate orașului Buzău.

loading...

7 comentarii la „Decizie a PMP Buzău în privința lui Florescu „4%”

 • Boscodeala va conduce prin marioneta lui (barla) jalnic

 • Mocanu n-ar fi fost el daca nu trada, asa cum s-a intamplat cu toti cei pe care i-a capusat! Individul asta, care n-a muncit o zi din viata lui, se strecoara printre chilipiruri ca apa printre pietre. Mi-e sila de asemenea individ si sper sa i s einfunde intr-o zi. Poate acum, la parlamentare.

 • Doamne, nu dispar astfel de personaje sinistre gen Mocanu și Barla. Au întrat în toate sistemele cu politichia lor jalnica ca o caracatiță. Niște personaje total lipsite de valoare dar interesate sa și apere bine fundul. Nu va mai saturați sa capusati banul public?

 • Barla e omu lu boscodeala pleaca ai nostri raman ai nostri

 • Bine zice Goguta ! Mi-a citit gandurile !

 • Daca a castigat, acum vinde asfalt cuiva?stie cineva pretul detaliat?
  Stie cineva de ce de 3 luni nu se mai pune un petic de asfalt pe nicaieri, desi conditiile meteo sunt foarte favorabile???!!!
  Unde este marea asfaltare promisa si asteptata de anul trecut???
  Unde este ieftenirea pretului apei???pe Unirii Nord strazile arata mai rău ca la Măracineni.nu mai spun de trotuare.
  Unde este decongestionarea traficului de la rond Avionul vietii???unde domnule reporter.
  Ziceai de acum 4 ani ca va faceo pasarela in zona si că…rahat in ploaie doar vorbe si prostii tot prosti au ramas,nu?pacat mare pacat.
  Unde este asfaltarea centurii zona digului???vorbe, doar vorbe!
  Normal ca nu vei lasa comentariul pt ca este realist si toma nu are nevoie de realitati ci de banalitati si nulitati!!!

 • Săracul Bârlă, cu cele 72 de milioane de lei încasați lunar ca membru în Consiliul de Administrație al Loteriei Române plus simbria de consilier municipal abia dacă ajunge la jumătatea pensiei speciale a magistratului minuscul Florescu! Bârlă mie și prietenilor mei ne-a făcut un bine. De când l-am văzut pe net în CA al Loteriei nu am mai jucat la Loto, fac economie de 100 lei pe lună.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.