Decizie a Primăriei Buzău. Unii o laudă, alții o critică

Primăria Buzău a anunțat instituirea unei zone de parcare cu plată pe Bd. Titulescu – de la intersecția cu Bălcescu până la cea cu Democrației.

Parcarea va fi cu plată de luni până vineri între orele 07.00 – 16.30

Ideea înființării aici a parcării cu plată este de a permite cât mai multor buzoieni să vină cu mașina la policlinică (și să găsească astfel loc liber în parcare).

S-au trasat 34 de locuri de parcare, iar prețul fixat este de 2 lei/oră.

Opinie PRO: „O idee bună, ai șansa când vii la policlinică de a găsi un loc liber. Până acum își lăsau unii mașinile toată ziua, mai ales cei cu locuri de muncă prin zonă”

Opinie CONTRA: „Nu mi se pare corect. Vine omul la policlinică, are o problemă de sănătate, că nu vine degeaba, iar noi îi mai luăm bani și pe parcare ?”

Parcarea se pate plăti prin SMS sau prin aplicația UPPPARK.

În afara celor 34 de locuri de parcare publice, municipalitatea a mai trasat 5 locuri pentru taximetriști, 5 pentru societățile comerciale din zonă, 2 pentru Prefectură și 3 pentru Garda de Mediu.

Comunicatparcari15.072021

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Decizie a Primăriei Buzău. Unii o laudă, alții o critică

 • Este foarte bine! Primaria trebuie sa gandeasca capitalist si sa produca cat mai multi bani cu conditia, ca acesti bani sa fie folositi cu pricepere tot pentru cetateni, nu sa fie facuti pierduti.

  Răspunde
 • Foarte bine, asa sunt în toate orașele lumii, în schimb sa ai o policlinica atât de importanta fără locuri de parcare dedicate e tâmpenie curată.

  Răspunde
 • NORMAL AR FI CA IN TOT MUNICIPIULBUZAU SA SE PLATEASCA….VEZI ORADEA SI ARAD…..PLUS PARCARI ….DE EDIL BUZAU AMIK CU EDIL ORADEA SI ARAD NORMAL , ASTFEL SE MAI FACE CURATENIE PRIN MUNICIPIU SI SE STRING BANI LA BUGETUL LOCAL PENTRU INVESTITIII ALEA NETERMINATE DAR INCEPUTE ………………..SUCCES DLE TOMA NU TE APRECIEZ PREA MULT DAR LA TREABA …UN ORAS CURAT SI ORDINE SI CURATENIE…PARCA ASTA E DEVIZA P.S.D

  Răspunde
 • Nu stau pe acel bulevard, dar cei ce stau la case ce fac? Baga masina in curte si plateste cineva sa parcheze in poarta?

  Răspunde
 • Tiriac ,ai perfecta dreptate daaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ,cu priceperea e mai greu ,dar greu de tot ,sa vedem care sunt fraierii care-l vor mai alege . ATATA STIE SA NE SUGA DE BAINI SI SA FACA TOT FELUL DE BAZACONII VISATE NOAPTEA.PROBLEMA MARE ESTE CA ACEST OM NU SE CONSULTA CU ABSOLUT NIMENI ,DOAR DA DISPOZITII.

  Răspunde
 • Simplu! Trasezi niște dungi perpendiculare, oblice sau paralele pe partea carosabilă, pe banda unu, de regulă, și… gata parcarea cu plată. Așa se fac banii, dar așa ne lăudăm că am creat locuri de parcare. Simplu!

  Răspunde
  • În 90% din cazuri s-au infiinta locuri de parcare acolo unde s-a asfaltat in prealabil.

   Răspunde
 • S-a REASFALTAT, nu asfaltat. Faptul că azi se parchează pe banda numărul unu, iar mâine se parchează pe banda numărul unu între niște marcaje, nu înseamnă că s-au făcut locuri de parcare. Acestea era și înainte, doar că erau gratuite.
  Tereacă, îi iei apărarea indiferent ce ar face. Ăsta da jurnalism…

  Răspunde
 • Tereaca
  Te atentiomam sa nu confunzi scula cu prefectura!
  Diferența între a asfalta și a crea o parcare este de la cer la pământ, în a a vopsi asfaltul.
  Ca tot ai gost in zonă, de ce nu ai intrat pe Democrației si sa le ceri celor în măsură sa facă stradă cu sens unic sau sa interzic oprirea masinilor chiar staționarea acestora pe sensul către Unirii??????
  Si vezi ca tot aici in zona sunt 2 treceri de pietoni care GRAV BLOCHEAZĂ TRAFICUL!!!
  Cu deosebit respect Nelu Vasilache

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.