Decizie a primarului în privința echipei de rugby din Buzău – buzoienii.ro

Veste bună pentru suporterii și componenții secției de rugby a SCM Gloria.

Primarul Toma și colaboratorii săi au decis ca echipa de rugby din Buzău să activeze și în campionatul viitor în prima ligă.

În ultima lună, printre iubitorii sportului din Buzău și în mass-media locală a circulat informația – confirmată oficial – că secția de rugby s-ar putea retrage din Superligă din cauza limitărilor bugetare.

„Astăzi a avut loc reunirea lotului, subiectul inactivării secției de rugby e deja depășit. Activitatea va continua normal, se va pleca în cantonament, se vor face transferuri, se va juca în campionat. Referitor la inactivarea altor secții, futsal, volei feminin etc., nu s-a luat încă decizia finală. Depinde și ce vor decide consilierii locali”, a anunțat azi Cristi Ceaușel, șeful Consiliului Director de la SCM Gloria Buzău.

Rugbiștilor le-a revenit zâmbetul pe buze

Echipa de rugby din Buzău a terminat pe locul șapte din opt în primul sezon de Superligă. După un tur de campionat în care a învins la Buzău pe Dinamo, „U” Cluj și Tomitanii, a urmat un retur mai slab cu o singură victorie – în play-out – cu Tomitanii Constanța.

 Elevii cuplului Costică Merșoiu și Mugur Preda au depășit pe Tomitanii Constanța cu 14-12, în finala pentru locurile 7-8

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca

loading...

2 comentarii la „Decizie a primarului în privința echipei de rugby din Buzău – buzoienii.ro

  • Domnule Tereacă echipa de rugby joacă în Super Liga Cec Bank, pe când echipa de handbal masculin joacă în Liga Zimbrilor. În momentul de față avem mai mulți pasionați de rugby decât microbiști. Slavă cerului!

  • Poate găsesc bani si pt celelalte sectii ,nu mai pt anumite sporturi care aduc voturi!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.