Decizie a primarului în privința parcării taxi din fața gării CFR

Parcarea din fața gării CFR ar urma să nu mai fie doar a taximetriștilor.

Conform primarului C-tin Toma ar urma ca locul de parcare să fie împărțit între taximetriști și civilii care aduc sau iau pe cineva de la tren. 

Deciza edilului este consecința unui mesaj al unui buzoian de pe site-ul domnuleprimar.ro. 

„Domnule Primar, va sesizez urmatorul aspect. Este normal ca in fata garii din Buzau sa fie toate locurile ocupate de taxi-uri? Daca vrei sa astepti pe cineva la gara, nu ai loc de parcare. Esti obligat sa parchezi la XXl sau pe strazile laterale. Finalmente si persoana pe care o astept a circulat cu trenul si nu vad de ce trebuie sa parcurg sute de metri ca sa pot ajunge la masina. Parcarea este pentru cei care vin obositi dupa o calatorie sau este a firmelor de taximetrie din Buzau?”

Iată și răspunsul primarului.

„Aveti dreptate! Vom lua in curand masuri. A trebuit sa avem si o dezbatere publica si o sedinta de CL pentru rezolvarea partiala a problemei. Va multumesc!”

Problema a fost comentată de un alt buzoian nemulțumit că nu poate parca în apropierea gării CFR. 

„Corecta observatie! Mai are omul treaba la gara, mai duce pe cineva, mai ia pe cineva, mai un pachet, etc. Si unde parchezi? Ca n-ai loc de taxi-uri. Si nici de angajatii CFR. La penny e plin! Langa hotel alte taxi-uri. Fortezi un loc in fata garii. Te apostrofeaza imediat aia care freaca menta ore intregi asteptandu-si ipoteticii clienti.

Loc ar fi, daca s-ar sistematiza minunea aia de intersectie (probabil unica in tara, nici sens giratoriu, nici altceva), in care nimeni nu stie sa circule. Dar cine s-o faca? Se pricepe cineva la asta?” .

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Decizie a primarului în privința parcării taxi din fața gării CFR

  • Ptr domnul care e nemulțumit că angajații CFR parchează in fața gării pe cele 3 locuri repartizate lor,unde anume ar trebui sa ne parcam mașinile când venim la serviciu?????? Și așa sunt f puține locuri-3….

    Răspunde
  • Poate tu freci menta,taximetriștii muncesc să-și întrețină familiile. După părerea ta avem prea multe locuri de muncă în Buzău.

    Răspunde
  • Bravo lor ca freacă menta la gara acolo. E mai rău de aia care dorm prin fabrică si freacă menta. Vai de orașu asta si de morti lui !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.