Decizie. Carmen Ichim. „Nou proiect de viață!”

Carmen Ichim a anunțat pe contul său de facebook că a luat decizia de a se autosuspenda din funcția de șef al Gărzii de Mediu Buzău.

Motivul îl constituie faptul că Ichim va candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău din partea Pro România.

Cauze:

1Postura de om politic activ nu cadrează cu funcția de director la o instituție a statului

2Fără a mai merge la serviciu, Carmen Ichim își va putea dedica (tot) timpul și energia în următoarele săptămâni susținerii campaniei electorale.

Ichim îi va avea contracandidați pe Cristi Romanescu de la PNL și Emanoil Neagu de la PSD, ultimul plecând cu prima șansă

„De astăzi, m-am suspendat din funcția publică pe care am exercitat-o cu mândrie și cu o mare responsabilitate, vreme de mulți ani. Încep un nou proiect de viață, un nou proiect pentru comunitate, pentru noi. Am acumulat o vastă experiență administrativă, am fost alături de buzoieni în toate funcțiile publice pe care le-am ocupat și am căutat mereu să fiu de ajutor și să rezolv toate problemele grave cu care s-a confruntat comunitatea. Și au fost multe. Au fost probleme de mediu, au fost epidemii, au fost dezastre naturale. Toate acestea au afectat omul, comunitatea, sănătatea și bunăstarea buzoienilor.

Am constatat de-a lungul carierei mele că acționam, de multe ori, să reducem efectele unor acțiuni ale căror cauze nu au fost niciodată remediate. Factorul politic a acționat întotdeauna cu întârziere și în unele cazuri niciodată. Aici, am decis să mă implic în acest nou proiect, pentru a putea crea cadrul legislativ și pârghiile administrative necesare pentru a evita ca astfel de probleme grave să mai apară.
În acest nou proiect politic am nevoie să fiți alături de mine și să ne implicăm cu toții pentru viitorul nostru, pentru că putem face lucrurile mai bine și putem lua decizii mult mai bune pentru noi, pentru întreaga noastră comunitate!

loading...

2 comentarii la „Decizie. Carmen Ichim. „Nou proiect de viață!”

  • Deci, după alegeri revine pe postul său călduț de la stat. În privat, nu se poate, doamnă?

  • Nu ați obosit doamna? Cred că ați făcut destul pentru acest județ! Valorificați-vă competențele la o firmă privată! Sunt destule firme mari în Buzău care vă așteaptă cu brațele deschise!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.