Decizie ciudată! Doar control judiciar pentru cuțitarul din centru!

Doar control judiciar s-a decis în vineri seară pentru atacatorul de vineri seară din fața Școlii nr. 5 din Buzău!

Decizia este una ciudată în condițiile în care judecând după mărturii și mai ales după pata de sânge de pe caldarâm fapta de aseară se încadrează la tentativă de omor.

Dar, probabil că ceva nu a fost comunicat public sau ne scapă nouă.

Nu știm deocamdată dacă doar control judiciar a cerut procurorul de pe lângă Tribunalul Buzău sau așa a decis judecătorul.

Control judiciar presupune că agresorul este lăsat în libertate cu condiția de a se prezenta la anumite termene la poliție.

Cert e că hotărârea naște întrebări în condițiile în care dinspre spital jurnaliștii au aflat că viața victimei, Leonard Gavrilă, a fost pusă în pericol.

13 lovituri de cuțit și șoc hemoragic provocat de pierderea masivă de sânge.

Ieri s-a aflat că cei trei agresori care s-au năpustit la terasa Liberty Cafe din centru asupra victimei au fost Adrian Merișan (41 de ani) și cei doi fii ai săi de 13 ani. Aceștia nu s-au predat imediat, ci au fost găsiți de polițiști vineri dimineață.

Vom reveni!


Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Carambol. Tir cu nisip, oprit într-o casă. Copil rănit  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Decizie ciudată! Doar control judiciar pentru cuțitarul din centru!

  • o spaguta bine plasata rezolva orice !!Mafia din asazisa justitie ,nu se dezice .

  • au pile la Politie si Parchet. sa vina Corpul de Control de la Bucuresti! Acest caz nu se poate lasa asa! Sa aflati cine a anchetat acest caz atat din partea Politiei cat si a Parchetului si sa-i expuneti!

  • Și eu sunt curioasa cine se ocupa de ancheta, atât din politie cât și procuratura ptr ca, sunt foarte corupți și unii și alții.

  • Nu cred ca-i ceva ciudat!Schimbarea codurilor penale apoi amnistia și grațierea mult discutate …din pacate intrăm într-un paradis infracțional legal.Traiasca PSD in frunte cu iubitul conducator!

  • Votați psd! Doar așa vom reuși să achităm si eliberăm toți hoții si tâlharii!

  • Asta e rezultatul atacurilor date de dragnea si tariceanu asupra procurorilor, legilor si judecatorilor!

  • Chiar dacă lumea asta ” subterană ” îmi displace total – sincer să fiu, mă așteptam la asemenea … ” soluție ” judiciară ! … Problema e că ce-ar fi fost dacă o persoană ” normală ” trecea întâmplător p-acolo și ar fi fost atacată în plin conflict interlop ?!…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.