Decizie importantă a primarului Toma. Se amână un proiect pentru a se asfalta în centru. Iată străzile vizate

Decizie importantă luată de primarul C-tin Toma. 

Proiectul de reabilitare a intrării dinspre Bariera Ploiești pentru care s-a prins în bugetul pentru 2017 peste 100 de miliarde de lei vechi a fost pus pentru câteva luni în stand-by.

În schimb s-a luat decizia de a fi asfaltate în perioada imediat următoare 13 străzi din centrul orașului. 

Armoniei, Aurorei, Spe­ranţei, Aleea Speranţei, Arieşu­lui, Ion Băieşu, Sava Gotul, Ana Ipătescu, Tudor Vladimirescu, Nicolae Bălcescu colţ cu Tribunalul, Rond Episcopie, Bistriței.

Hotărârea de asfaltare a acestor străzi din centrul orașului are legătură și cu proiectul de modernizare a parcărilor din municipiu, unde se vor introduce automate de parcare și sistem de plata prin card și SMS.

Intenția municipalității este aceea de a-i descuraja pe aceea care obișnuiesc să vină cu mașinile în centrul orașului, unde să le lase cu orele sau cu zilele.

De asemenea, în luna august ar urma să fie anunțate și firmele câștigătoare ale celor 5 loturi cu cele 43 de străzi care nu au fost asfaltate niciodată. Se speră cu nu vor exista contestații astfel încât lucrările să înceapă și să se și termine în acest an. Lista acestor străzi poate fi consultată AICI. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Decizie importantă a primarului Toma. Se amână un proiect pentru a se asfalta în centru. Iată străzile vizate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.