Se învață sau nu mâine? Iată ce decizie s-a luat!

UPDATE

S-a decis. Cursurile vor fi reluate în toate unitățile de învățământ din județul Buzău. Minivacanța se termină astfel după doar o zi.

Atenție: Pentru ziua de miercuri de la ora 06.00 până la ora 20.00 s-a emis un nou cod portocaliu de ninsoare și viscol!


Emoții pentru elevii și cadrele didactice din județul Buzău.

Peste câteva minute, mai exact în ședința de la ora 14.00, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență va decide asupra oportunității închiderii școlilor, liceelor și grădinițelor inclusiv pentru ziua de miercuri.

Azi, la prânz, primarul municipiului București, Gabriela Firea a anunțat hotărârea ca unitățile de învățământ din Capitală să fie închise toată săptămâna!

La Buzău, unde a nins mai puțin decât în București, există trei posibilități.

Fie să se adopte o decizie similară Bucureștiului, fie să fie închise doar anumite școli din mediul rural sau să se învețe peste tot.

Rămâneți pe buzoienii.ro pentru a afla peste câteva minute decizia adoptată.

Citește și articolul: Precizare referitoare la transportul elevilor cu autobuzele Trans-Bus. Veste bună!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Se învață sau nu mâine? Iată ce decizie s-a luat!

 • Oricum,decizia de inchidere a scolilor nu se justifica nici pentru astazi,daramite pentru maine ! Si inca ceva:nu vad de ce se implica primarul , primarita sau Comitetul pentru situatii de urgenta in aceasta chestiune,atata vreme cat problema este strict si clar in competenta Inspectoratelor scolare ! Primaria sa se ocupe de curatenia orasului,alimentarea cu apa, transportul in comun,si alte mii si mii de probleme la care sunt complet defazate,iar cei de la situatii de urgenta sa se uite in fisa de atributii pe care o au !

  Răspunde
 • Multumim din inima partidului,Primariei si IJSU Buzau ca au aprobat redeschiderea scolilor !

  Răspunde
 • imi puteti raspunde cu da sau nu daca nu se invata

  Răspunde
 • dar nu stiu ce legatura are firea cu buzau intradevar la bucuresti a nins si ninge de trei zile dar la buzau am inf ca nu a nins asa mult

  Răspunde
 • Lacrămioaro, fetița uncheșului, apăi tu mai ai de învățat măi fată, că se vede că ai lipsă de carte foarte mare, așa că nu te bucura și MARȘ LA ȘCOALĂ!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.