Decizie luată azi în privința buzoianului Despescu, șeful Poliției Române

Presa centrală a anunțat în urmă cu câteva minute că premierul interimar Mihai-Viorel Fifor a semnat azi decizia de eliberare a lui Bogdan Despescu din funcția de inspector general al Inspectoratului General al Politiei Române, cu rang de secretar de stat.

Măsura era de așteptat în condițiile în care Carmen Dan, susținută de Liviu Dragnea, a ieșit câștigătoare din conflictul purtat cu Mihai Tudose și Marcel Ciolacu.

Rămâne de văzut în aceste condiții care va fi viitorul loc de muncă al polițistului buzoian.

„Sunt conştient că eforturile noastre, ale celor pentru care meseria de poliţist este o vocaţie, pot fi umbrite cu uşurinţă de comportamente izolate ale celor care nu au înţeles că uniforma de poliţist nu te poziţionează deasupra legii. Un astfel de caz, căruia i-am acordat o atenţie deosebită, a fost relatat şi în ultimele zile. În ceea ce mă priveşte, îmi exprim convingerea că timpul va demonstra că modul meu de acţiune a fost corect. De altfel, activitatea mea profesională a fost întotdeauna caracterizată de respectarea legii, de integritate şi echidistanţă, iar unul dintre angajamentele asumate a fost toleranţă zero faţă de orice individ care a încălcat legea, indiferent de calitatea acestuia”, a spus pentru News.ro fostul şef al Poliţiei Române.

Tot astăzi, premierul interimar a semnat decizia de împuternicire, pentru o perioadă de șase luni, în funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, cu rang de secretar de stat, a lui Alexandru-Cătălin Ioniță, varianta inițială prezentată de Carmen Dan.

Citește și articolul: Imaginile zilei la Buzău! Tot acest fum este făcut de o mașină de poliție! Iată video!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Decizie luată azi în privința buzoianului Despescu, șeful Poliției Române

  • Daca nu mai are de lucru sa vina la mine ca am de taiat pomii din livada si via.apoi de ranit la porci ,la cai,la oi si la pasari iar in aprilie sa plece cu stupii in delta.

  • hahaha. bine ca picat penalul tinut in brate de marcel ciolacu. PUIE PSD! sa-si aminteasca ca se ardea in dos cu tudose care il proteja, prieten cu ciolacu care facea vantoare cu hayssam.

  • ca batea minori in sediul politiei buzau acum 10-15 ani nu mai spune? halal om „al legii”…

  • Vă felicit că munciți. Iată că mai sunt totuși oameni care nu fură, ci muncesc!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.