Decizie luată de pompieri în cazul băiețelului căruia i s-au găsit doar adidașii

Update

Echipa de scafandri l-a găsit decedat pe băieţelul dispărut.

Știrea iniţială

Speranțe năruite pentru familia și  prietenii băiețelului de 12 ani din Pietroasele.

Ultima ipoteză fericită – că băiețelul poreclit „Canată” se va întoarce singur acasă după lăsarea întunericului – nu s-a înfăptuit.

Aseară, în jurul orei 23.00, pompierii au oprit căutarea copilului căruia i s-au găsit pe mal doar adidașii.

„S-a înecat în canalul de irigații care vine tocmai din râul Buzău. Apa are peste doi metri adâncime, băiatul era mai micuț… I s-a găsit încălțămintea pe mal, se presupune că s-a înecat. Vor fi chemați scafandrii pentru a-l căuta. Se ia în calcul inclusiv golirea unui segment al canalului, în apropiere de bazinul Stațiunii Pomicole Istrița”, ne-a declarat Ionel Bănică, viceprimarul din Pietroasele.


„Continuăm căutările în această dimineață. ISU Buzău a deplasat două echipaje cu ambarcațiuni pentru găsirea copilului. Se va cere și ajutorul scafandrilor dacă nu va fi găsit. Chiar dacă sunt șanse mici noi sperăm ca băiatul să fie totuși în viață. Chiar dacă i s-au găsit hainele pe mal, totuși nu l-a văzut nimeni să intre în apă” – George Crețu, purtător de cuvânt ISU Buzău

Familia nenorocită de această veste mai are doi copii. O fată, clasa a opta, și un băiat mai mare plecat la muncă în străinătate.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.