Decizie luată de soțul Liviei și tatăl Elenei în privința locului înhumării

Trupurile cele două românce ucise prin sugrumare în casa lor din Nicosia de criminalul în serie Nikos Metaxas nu vor fi repatriate.

Deși rudele de la Buzău și-ar fi dorit acest lucru, soțul Liviei Bunea (35 de ani) și totodată tatăl Elenei Natalia (8 ani) a decis ca înhumarea să se facă în Cipru, la Nicosia.

Soțul este stabilit în Cipru de aproape zece ani și nu mai are de gând să se întoarcă în România. De aceea, decizia lui va prevala, mama Liviei – posibil și alte rude – urmând să meargă în Cipru la înmormântare.

De altfel, soțul Liviu Bunea a avut un rol în anchetă acesta prezentându-se imediat la poliție după ce în presa locală s-a anunțat că o turistă a fotografiat cadavrul unei femei în preajma unei mine de cupru abandonate.

Femeia respectivă era o filipineză – scoasă la suprafață din mină în urma unei furtuni – dar avea legătură cu Livia. Amândouă au fost ucise de Nikos Metaxas. Filipineza era goală și legată cu frânghii, dar avea la urechi cercei în formă de inimă, cu ajutorul cărora a fost identificată. În câteva ore, Nikos Metaxas a fost arestat, întrucât înainte de dispariție filipineza își aranjase un rendez-vous cu el pe un site de întâlniri.

Din depozițiile criminalului, s-a aflat că Livia Bunea și fetița sa de opt ani au fost înghesuite în două valize și aruncate în lacul toxic de lângă satul Mitsero (40 de km de Nicosia). Folosindu-se de un sonar, un robot subacvatic cu cameră și de scafandri cele două valize au fost scoase din lac la interval de o săptămână (duminică a fost extras din lac trupul fetiței).

Pentru a fi siguri 100% că trupurile găsite în valize (aflate în stadii avansate de descompunere, imposibil de identificat vizual) aparțin româncelor se vor face teste ADN și histopatologice. S-au prelevat aprobe și se așteaptă rezultatele

Cele două românce au fost primele victime ale militarului de 35 de ani și au fost înghesuite în valize îmbrăcate spre deosebire de cele două filipineze plus o nepaleză găsite dezbrăcate. Cercetările continuă pentru găsirea trupurilor ultimelor două victime, o filipineză adultă (căutată în același lac) plus o fetiță de 6 ani (aruncată într-un lac din apropiere).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.