Decizie luată de Strabag și Toma. „În două luni…”

Decizie importantă privitoare la Bd. Unirii luată de Strabag, în primul rând, și de primarul Toma (cu sfătuitorii săi), în plan secund.

Nu se va mai aștepta Compania de Apă și proiectul de schimbare a țevilor de-a lungul Bd. Unirii.

Se va trece la asfaltarea în ritm accelerat a întregului bulevard

Deja, azi, s-a turnat binderul pe segmentul dintre Prutului și Transilvaniei

Planul e ca în următoarele două luni Bd. Unirii să fie asfaltat de la un capăt la altul (veste bună pentru șoferi)!

Apoi, Strabag va trage tare ca până la venirea sezonului rece să termine tot (pistă de biciclete, semnalizare rutieră, conexiuni carosabil – trotuare etc.) pe toate cele trei artere (Unirii, Transilvaniei și Industriilor).

Când Compania de Apă va desemna câștigătorul licitației, iar firma respectivă va trece la treabă, probabil anul viitor, asfaltul va fi tăiat un metru – în dreptul țevii.

Unirii va avea două benzi pe sens, un spațiu verde, iar în mijloc pistă dedicată transportului în comun (plus taxi, mașini de intervenție și, probabil, autoturisme cu cel puțin patru ocupanți)

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Decizie luată de Strabag și Toma. „În două luni…”

 • ca la noi la nimenea

 • K și cum ar fi o veste bună… Parcări ?

 • Bine maaa, trebuia sa facem o românească, asfaltăm mereu…sa nu rămânem cu ceva curat și bun, apoi se va lăsa terasamente..etc..o sa mai fie de lucru…trăiască partidul unic

 • Si masinile parcate in Unirii….. ce facem cu ele? Ca nu dispar. Si nu, nu este vorba doar de familii cu masina a doua sau a treia ca sa sara unii repede sa spuna sa renuntam la ea. Unde ducem atatea masini folosite zilnic?

 • Doamne Iisuse… Ne facem de rasul curcilor.
  Taie doar 1 metru…

  Sa se meargă pe strada care leagă Spiru Haret cu sensul unic spre Spiru Haret, acolo tot asa pana acum au făcut 5 șanțuri. Din strada noua a ajuns o strada cu șanțuri.

 • Ai de capul meu ce veste… praf se va face asfaltul în zona tăierii…

 • „Unirii va avea două benzi pe sens, un spațiu verde, iar în mijloc pistă dedicată transportului în comun”.
  Unde va fi spațiul verde și cam ce dimensiune are domnule Tereacă? Din poză și observând și la fața locului nu prea reiese!!
  Apoi, am înțeles, se asfaltează ca apoi să se lucreze din nou la schimbarea conductelor. Lucrarea apoi reasfaltarea va însemna…trepidații…etc. Asta cu tăiat asfaltul un metru sunt povești, doar nu se lucrează cu plastilină!!

 • si dupa ce termina lucrarea o sa lase groapa acoperita cu pietris vreo luna- doua ca asa e la buzau.

 • Cred ca d-ul Primar TOMA , nu realizeaza ,ca problema parcarilor a ostilizat toți locatarii din blocurile de pe Unirii.O adevărată,,bomba ” ,anti TOMA..O stare de ,,dusmanie ” , intre cei cu ,,parcare ” si cei ramasi fara ( care nu sunt putini) , si toate aceste tensiuni idreptate impotriva Primarului Toma.
  Soluția concesionarii ,fără a asigura cel puțin 75%-80% ,locuri de parcare ,o adevărată ilegalitate ,Cu reacții greu de prevăzut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.