DECIZIE: Policlinica se închide 7 zile!

DSP Buzău a anunțat în urmă cu câteva minute că și pentru un asistent medical de 67 de ani de la Policlinica din Buzău testul a ieșit pozitiv.

Reamintim că ieri DSP Buzău a anunțat că medicul neurolog Dorina Murgoci, cu cabinet în policlinică, a fost testată pozitiv (la fel și soțul acesteia).

Decizie DSP, azi: „Policlinica închisă timp de 7 zile”

Ca urmare a faptului că este al doilea caz confirmat în această unitate medicală, Direcția de Sănătate Publică Buzău a luat decizia întreruperii activității pe o perioadă de 7 zile, după care se va retesta personalul, iar în funcție de rezultatul acestor testări se va decide în consecință. Ancheta epidemiologică este în desfășurare”.

Fără consultații și tratamente la Policlinică până joia viitoare, cel puțin

Încă unul la Râmnicelu

În total s-a ajuns la 97 de cazuri în județul Buzău după pozitivarea testului unui tânăr de 30 de ani din Râmnicelu.

DSP Buzău, Cazul 97:

„Pacient de sex masculin, în vârstă de 30 de ani, din Râmnicelu. A prezentat simptomatologie, a fost adus cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Buzău, unde i-au fost prelevate probe pentru testarea pentru Coronavirus, rezultatele fiind pozitive.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.