DECIZIE. Se va întrerupe la miezul nopții

Consilierul local Silviu Roșioru (PMP Buzău) l-a întrebat azi pe primarul C-tin Toma ce măsuri a luat pentru a reduce consumul de energie și, implicit, nota de plată a Primăriei Buzău.

Răspuns C-tin Toma: „Am dispus ca de la miezul nopții să se stingă lumina în parcurile din Buzău. La fel, programul fântânilor arteziene din oraș a fost redus. De săptămâna viitoare se va începe montarea pe întreg Bd. Unirii, de la un capăt la altul, a sistemului de iluminat cu LED, mult mai economic, așa cum e deja pe podul de la Drăgaică. Iluminatul cu LED va fi introdus de anul viitor în tot orașul, avem proiect câștigat cu fonduri de la mediu, la sfârșitul acestei luni vom anunța firma câștigătoare”

În privința facturilor la gaz de la școli, Toma spune că măsurile de economisire s-u deja din anii trecuți, după ce toate unitățile de învățământ au fost dotate cu centrale individuale

Citește și:

loading...

7 comentarii la „DECIZIE. Se va întrerupe la miezul nopții

 • Dl consilier Roșioru,dar dvs. ce ați făcut pentru acest oraș de adresați intrebări mereu?

  Răspunde
 • A luat toate partidele la rand/s-a plâns că din opoziție nu poate face nimic fiind minoritari/vine la Campus Tv/încasează bani pt.functia de consilier! Nu este de ajuns! Asta a făcut el.rosioru!

  Răspunde
 • Api o sa ajungem mqi rau ca pe vrema lui Ceaușescu în ritm asta …

  Răspunde
 • Buna seara! As dori sa raspund celor doi cetateni de mai sus( chiar daca sunt doua persoane neasumate). In primul rand, am adresat aceasta intrebare domnului primar Toma manat de dorinta celor care m-au votat de a afla ce anume face municipalitatea pentru a reduce pe cat posibil consumul de energie electrica. In al doilea rand, este datoria fiecarui cetatean sa inteleaga situatia economica actuala si sa se comporte ca atare. In ceea ce priveste realizarile mele din postura de consilier local, totul este cat se poate de simplu si de transparent: consultati site-ul primariei!
  Cat despre celelalte „mizerii” adresate subsemnatului, permiteti-mi sa nu intru in polemici cu niste troli. Fiti asumati si va voi raspunde. O seara frumoasa sa aveti. Doamne ajuta!

  Răspunde
 • Astea sunt momentele în care regret că nu se votează ca în Germania rudelor lui Klaus! Vot uninominal. Un buletin de vot pentru partide și unul pentru persoane. Și atunci ar fi putut să ne scoată ochii Roșioru cu „dorința celor care m-au votat”!

  Răspunde
 • Domnule Rosioru, dezbaterea pentru idei nu are de-a face cu persoana. Ati auzit de agrumentul ad hominem? Are valoare intelectuala ZERO.
  In rest, m-as astepta sa luati pozitie verticala, nu de ghiocel, in problema economiei la care este supus poporul roman, proprietar al unei tari cu toate resursele necesare, doar pentru ca tarile de gradul I (noi fiind de III, Polonia, Ungaria, Grecia, Cehia fiind II) sa aiba in continuare energie pentru a-si tine functionale industriile. Noi, din „fericire”, nu mai avem.
  Iluminatul stradal se intrerupe dupa o ora de la rasarit iar autobuzele transbus merg adeseori sub capacitatea de transport, daca insista careva sa faca economie la energie, la Buzau.

  Răspunde
 • De ce nu se sting becurile la 6 si sa se aprindă mai târziu??? Peste tot în oraș nu-si fac treaba cei responsabili cu economia de curent!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.