SAMSUNG DIGIMAX A503

Declarație ciudată a primarului Toma: „Sper să rezist până la sfârșitul anului în funcție!”

Prezent în studio la Campus Tv, probabil într-un moment de supărare sau de dezamăgire, primarul Toma a făcut en-passant o declarație ciudată:

„Sper să rezist până la sfârșitul anului în funcție. Sunt mulți care vor să-mi facă vânt. Am deranjat pe mulți din fostul regim Boșcodeală. Se caută să mi se găsească ceva din trecut, din prezent sau din viitor pentru a fi înlăturat din funcție. Se joacă tare. Nu știu ce se va întâmpla, e în joc până la urmă viața mea și a familiei mele”.

În cadrul aceleiași emisiuni, Toma a depășit momentul de descumpănire, și a anunțat mai apoi că nu se va da bătut:

„Un sistem întreg luptă împotriva mea. Se încearcă fie îndepărtarea mea, fie transformarea mea într-o marionetă dirijată de sistem, așa cum ajunsese fostul primar de dinaintea mea. Dar, eu nu mă voi da bătut! Voi lupta până la capăt, vreau să-mi duc mandatul până la sfârșit. Voi demonstra că se poate, voi moderniza acest oraș, chiar în ciuda acestui sistem vitreg, a găștilor care nu doresc binele acestui oraș”.

Toma a anunțat că pe 23 iunie, atunci când va împlini un an de mandat, va organiza o conferință de presă în care va scrie pe câte o coală de hârtie cum a găsit primăria Buzău, ce a făcut în primul an de mandat și ce are de gând să mai facă până la sfârșitul anului.


Pe de altă parte un personaj important din politica buzoiană, care a ținut să-și păstreze anonimatul a ținut zilele trecute să-i dea un sfat primarului:

„Știu că e bine intenționat, că vrea să facă multe pentru Buzău, dar comite și erori. O greșeală mare e că nu e atent și reușește să-și îndepărteze și puținii prieteni și susținători pe care îi are. L-aș ruga să cumpănească atent și, pe viitor, să caute să-și facă mai mulți prieteni decât dușmani”. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

 

loading...

4 comentarii la „Declarație ciudată a primarului Toma: „Sper să rezist până la sfârșitul anului în funcție!”

 • Un lucru inceput si nefinalizat e ca o femeie inceputa si neterminată. Adică o rusine. Dacă se vrea, se poate. Lupta e grea, insă totul făcut cu o rânduială şi nu altfel.

 • a familiei? care din el? ia publicati domnilor foto cu familia oficiala dar si cu cealalta doama si fica ce studiaza deh doame la Rotterdam!
  un bigam notoriu si un fustangiu, asta pe langa incompententa crasa!
  daca nu aveti foto solicitati si vezi primi!

 • Trăim vremuri aspre. Răul a devenit mai puternic și se întărește mereu. Sistemul politico-mafiot, veninos, corupt și antiromânesc îi strivește pe foarte puținii rezistenți, animați de intenția binelui public. Găștile infracționale au acumulat averi, bani și putere, resurse cu care cumpără influență, manipulare mediatică, „jurnaliști”, „polițiști”, „procurori”, „judecători”, șefi de „partide”, „politicieni”, „parlamentari”, „miniștri”. Pe acest fundament reușesc să capete inclusiv sprijin popular din partea acelora care, sub tirul dezinformărilor, intoxicărilor, diversiunilor, sunt aduși în starea de popor vegetal, incapabil să mai discearnă binele de rău, cinstea de hoție, competența și inteligența de perversitate, patriotismul de fanfaronadă, destoinicia autentică de șiretenie și sforării. Cine se luptă cu sistemul are viață grea și rareori rămâne în cursă. Ce au „construit” buzoienii susținând 20 de ani mafia boșcodistă, nu poate fi eradicat într-un mandat, în condițiile marii ignoranțe a marelui public în materie de educație, informare corectă și participare civică.

 • Sper sa aibe nervii tari si sa reziste ,
  Intradevar, este foarte greu sa repare din primul mandat ce altii au stricat in 2 decenii …
  Foarte evident si faptul ca josnica ” concurenta” va lupta murdar si sustinut ca sa ii ” prepare ” ceva nociv 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.