Declarație surpriză a lui Neagu

Sunt cinci ani de când Toma și Neagu dețin cele mai importante funcții din jud. Buzău.

Cinci ani în care relațiile dintre cei doi (membri PSD) au oscilat între prietenie și adversitate.

Cel mai mult s-au luat la harță din cauza lui Tescaru (Toma voia să-l dea afară, Neagu să continue), cel mai mult s-au apropiat în campania electorală de anul trecut când au enunțat mai multe obiective comune.

De fiecare dată când temperatura a crescut, a intervenit, cu succes, „pompierul” Ciolacu
Dragoste în vara anului trecut. „Ne-a săgetat Cupidon”, a glumit Toma

Declarație surpriză a lui Neagu

Cel mai des, Toma a fost cel care a rostit declarații șfichiuitoare (directe ori indirecte) la adresa lui Neagu.

Surpriză, de această dată, Neagu a emis în ședința CJ Buzău de ieri câteva vorbe care pot fi interpretate drept înțepături (cel puțin) la adresa lui Toma și a (intereselor) Primăriei Buzău .

Emanoil Neagu: „Studiem posibilitatea ca în perioada următoare CJ Buzău să-și înființeze propriile firme de apă și de transport. Să nu se mai spună de către unii că județul Buzău e o piedică în dezvoltarea Companiei de Apă. În acest fel, actuala Companie de Apă să rămână doar cu mun. Buzău, iar în rest să opereze noua companie. În privința transportului, Trans Bus va acționa în orașul Buzău și în comunele din jur, iar noua firmă a CJ Buzău va face cursele pe distanțele mai lungi. Cum ar fi de pildă de la Gura Teghii, Nehoiu, Pătârlagele spre Buzău. Cum făcea IRTA odată…”

Carevasăzică, CJ Buzău ar putea înființa firme care să intre, la o adică, în concurență cu Compania de Apă și Trans Bus. Lucru care nu le-ar cădea (prea) bine nici lui Toma, nici celor de la apă și autobuze.

Cu sau fără legătură cu cele enunțate mai sus, Neagu a mai spus ieri că instituția pe care o conduce s-ar putea retrage și de la Gloria, unde CJ și Primăria Buzău sunt asociate.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în perioada următoare, dacă spusele lui Neagu se vor umfla sau, dimpotrivă, vor rămâne fără niciun efect.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Declarație surpriză a lui Neagu

 • E o prostie mai mare decat CJ, unde ati mai vazut asa ceva?

 • Așa, și reporterul ce opinie are cu privire la subiectul dezvoltat? Sau așteaptă să vadă din ce parte bate vântul!!
  Opinia mea este că interesele sunt pur financiare. Punct. În timp, Toma și-a format propriul grup de interese (apropo de referendumuri, pliante, firme de pază/poliție locală, iazuri, etc.) care au început să se bată cap în cap cu cele consacrate ale lui Neagu. Ce ziceți domnule reporter ?

 • Ăștia se ceartă pe banii și din banii noștrii. Ei se pun pe primul loc, asta în timp ce noi ne rupem mașinile în două pe străzile din municipiul Buzău și pe drumurile din județul Buzău.
  Neagu vrea două societăți comerciale noi în cadrul CJ Buzău pentru a avea unii unde să lucreze la stat pe mulți bani, nu pentru că îl doare burta de cetățeni.
  Băi, Neagule, ești în stare să asfalteze drumurile județene? Că până acum ai dovedit că nu…

 • Poate vor pleca toti 3 din politica; doar asa isi pot arata adevaratele posibilitati

 • Anonim ,pai unul si-a aratat posibilitatile ,sau nu stii ??? 🙂 🙂 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.