Defecțiune a metodei „mașina a doua la barieră”

Problemă pentru samsarii de mașini din parcarea situată în fața Drăgăicii.

Un cetățean le-a făcut plângere la primar că ocupă spațiul fără a plăti taxa de parcare.

RECLAMAȚIE: „Domnule primar, observ că și acum sunt mașini la vânzare în parcarea de la Drăgaica. Ele stau câteva săptămâni bune la vânzare și se achită taxa de parcare doar 2 lei – prin metoda mașinii a doua la barieră. Într-o postare anterioară ați zis că le veți bloca roata!”

Ca la un semn, imediat s-au dat șase amenzi + blocarea roților!

RĂSPUNS PRIMAR: „Pe data de 05 aprilie au fost aplicate un număr de șase sanctiuni contravenționale, aplicându-se totodată și măsura complementară de blocare a roților.

Cum merge șmecheria

RECLAMANT: „Șmecheria funcționează cu complicitatea individului de la gheretă și din cauza „slăbiciunii” instalației de taxare care nu imprimă numărul mașinii pe tichetul care se eliberează la intrare. Samsarul când dorește să-și scoată mașina din parcare, după o lungă perioadă, vine cu o altă mașină în fața barierei, apasă butonul, primește cardul de parcare, dar nu mai intră cu acea mașina în parcare. Apoi merge la mașina parcată de multe zile/săptămâni și pleacă cu ea. La ieșire arată cardul eliberat cu câteva secunde înainte. Interesant, nu? Ce am relatat eu mai sus e o practică obișnuită!”.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Defecțiune a metodei „mașina a doua la barieră”

  • Exact așa se procedează și la barierele de pe str. Lt. Godeanu și de str. Independenței. Sau te înțelegi cu cea sau cu cel de la punctul de taxare.

  • Reclamantul nu are habar, doar presupune. In realitate nici nu e nevoie sa plateasca ceva folosind metoda presupusa de reclamant, exista metoda prin care poate intra si iesi cu masina gratis din parcare.
    Politia locala sta acolo des, dar nu se leaga de samsari, ca sunt tovarasii lor, ba unii sunt chiar rude cu cei de la politia locala ce ar trebui sa ii sanctioneze pe samsari. Politia locala sta acolo si se leaga strict de cei care opresc in zona pentru a rezolva ceva la casa de pensii sau pe la unitatile comerciale de acolo. La astia imediat emit PV cu amenda.

  • Aia cu imprimarea numarului pe bilet de parcare e o prostie, si intr-o zona ilegala chiar si pentru parcarile din centru. Prin alte judete sistemul de parking pe care l-au cumparat si instalat in centru a fost declarat ilegal si astfel politia nu mai are dreptul sa emita PV pana nu renunta la sistemul respectiv.

  • Normal că gardienii locali nu fac nimic în privința samsarilor. Unii dintre locali sunt samsari de mașini, au locuri rezervare în talcioc.
    Mergeți în zona sediului gardienilor locali din centru la intrarea/ieșirea lor din serviciu să vedeți ce mașini dețin. Din salariul de bugetar…

  • Asta cu „salariul de bugetar”era valabilă prin 2010 , când Băsescu le-a tăiat bugetarilor 25% din salariu , de când a rămas de tristă amintire afirmația acestuia că „România nu-și poate plăti medicii și profesorii” , pe care-i invita să vadă că s-au deschis „granițele Europei” . Și a urmat ce a urmat , învățământul a început să lucreze cu tot mai mulți suplinitori , iar spitalele să ducă lipsă de personal medical . Dar în ultimii ani , veniturile bugetarilor au crescut considerabil , media acestora situîndu-se considerabil deasupra celor din sectorul privat . Așadar expresia „salariu de bugetar” și-a inversat semnificația privind cuantumul , comparativ cu cea din urmă cu un deceniu …

  • DIN COMENTARIILECITITE REIESE CLAR ..SPAGA SE PRIMESTE AD LITERAM CE LATINA..DA BA BANULSI TE SERVESTE OMUL..ACUM UN FAPT CA IN OLANDA…LEWARDEN……….POATE UNII ATI FOST……SA SCRIU….PARCHEZI…..MERGI LA AUTOMAT CITE ORE DORESTI………..SI DUPA CE IESE BILETUL IL AFISEZII PE BORD SAU LA LOC VIZIBIL , DEALTFEL ASA ESTE SI MENTIONAT…………VIN DOI SAU UNUL CU UN BIOES DE OLANDA NU BUZAU CHIAR DACA DULTOMA A MERS PRIN VIZITE IN TARA LALELOR…………….SI TE OBSERVA PRIN GEAM..NU AI BEETALEN /AMENDA 500 EUROO….!! IN BUZAU MUULTIAU FOST PRIN SPANIA SI ITALIA DE DE AICI SI SE STRICA LABARIERA/…….APROPOO PENTRU DVS POLITIA LOCALA SI BUZOIANA ..CUMEXPLICATI PARCAREA ..VIND MASINA IN PARC KAUFLAND, PENNNY..SI CARREFOUR…….ESTE UNA LINGA SEMAFOR DE VREO 8 LUNI NR BACAU………………ROSUU LA NUMAR MA REFER..SAU sunt corectii baietii maiis sialtele daSOMAJULMARE PAPASIGURA LU MATALE……………………..BUGETARULEE……..CE SA VORBIMDE ONEST CORECT CINSTIT IN BUZAU……………………………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.