Defecțiune la „Iazul Morilor”

Astăzi, muncitorii firmei de construcții au scos apa din primul lac al parcului „Iazul Morilor”.

„Am sesizat în ultimele zile o scădere a nivelului apei din primul lac. Cel mai probabil s-a produs o fisură a membranei de pe fundul lacului. Mâine, vor veni băieții care se ocupă de aceste membrane, astfel că astăzi am procedat la scoaterea apei din lac. Membrana va fi lipită, iar apoi vom alimenta din nou lacul”, a explicat Ionuț Tureac, inginer la Troia Construct.

La cel de-al doilea lac din parc nu sunt probleme

Lucrarea nu a fost predată încă Primăriei Buzău, astfel că reparațiile sunt suportate de firma de construcții.

Reprezentanții acesteia îi roagă pe buzoieni să evite în următoarele săptămâni să calce pe iarbă, până când rulourile de gazon vor face priză cu stratul suport.

Citește și:

loading...

13 comentarii la „Defecțiune la „Iazul Morilor”

 • Îmi amintesc de o inaugurare. Să coasă panglica pentru adevărata inaugurare. Cu gazon nou, pomișori noi… Încă nu e târziu pentru o modificare de proiect.

 • Domnule Tereacă, dacă lucrarea „nu a fost predată încă Primăriei Buzău”, domnul Toma și camarila ce a inaugurat în momentul tăierii panglicii tricolore ?

 • Deja da semne de oboseala mascarada aia? E ca la bogatasii aia cu prost gust care-si fac cascade artificiale cu bolovani de plastic. Tiganie costisitoare, cu alte cuvinte. Trebuiau pusi niste pomi si niste banci si scutite gramezi de bani. Fara lacuri artificiale magnet de tantari, fara roti de imitatie de moara care se invart aiurea in gol, fara tot kitch-ul asta penibil.

 • Inaugurări pentru fraierii de votanți.

 • Daca face „Poc!”, acum repari pe loc… Vine Troia cu Picatura si se rezolva…
  Serios, ar fi de ras daca nu nu ar fi vorba de banii nostri.
  Si dupa trecerea perioadei de garantie, cat o fi ea, lacul ala va sta tot pe o bucata de musama?
  Pe bune?…

 • Toma si Vanatoru,un duet al gugumanilor! Vezi mai Toma,ca o sa mai vina „cercetatorul” Vanatoru cu niscaiva „genialitati”,de or sa rada si curcile de voi.Poate se construieste o sera pe platoul din fata primariei,unde sa semene „marele cercetator” niste cucuruz sau niste seminte de dovleac.Ia sa fie pusi acesti doi pitigoi sa plateasca din banii lor,toate expedientele si traznaile ce le vin in cap si se fac CU BANII BUZOIENILOR.S ava fie rusine,mai …..berbecilor!

 • Este de unică folosinţă?

 • Domnul Primar trebuie să fie atât de supărat că a inaugurat festiv ceva defect încât îi va penaliza prin încredințarea șantierului istoric din piata Daciei. Mulți ani să lucreze acolo să se învețe minte ei și mai ales noi.
  Graba strică treaba!
  A vrut inaugurare rapid după 2 ani de temporizare iar acum avem mărețul rezultat. În istoria Buzăului lacurile pe Iazul Morilor erau sezoniere din motive obiective și nu se face să stricăm bunătate de istorie. Să gândim pozitiv, acum se poate merge prin lac fără riscuri.

 • … mă, care ați scos dopu’ la Iazu’ Morilor?!? 😉

  Ați sabotat așa minune…

 • Ratele si Vanatoru… O joaca de copii cu aceste balti… Ratele sunt votantii bineintels.

 • Si Inspectoratul Scolar, de Ziua Mondiala a Educatiei, ne transmite prin pagina institutiei nimic. Fiind zi libera, probabil sunt si dansii liberi un pic. Sau de tot. Sau poate mai au nevoie de niste sefi, acum sunt ‘decat’ vreo 4.
  P.S. Nu face obiectul articolului, dar nu era unde posta.

 • Aia in inspectoratul scolar probabil numara spagile, de asta nu au avut timp de transmis nimic pentru astazi. Daca tot s-a daraiat discutia…
  Poate ii desfiinteaza cineva si pe mafiotii astia din ISJ, ca tot se vehiculeaza de atata timp ideea asta. Dar apar apoi alte institutii in locul lor, la fel de capusate de partide.

 • Asta inseamna cand grabesti lucrarile pe rpd inainte pentru „referendum”.
  Erau saracii muncitori atunci….de nu mai stiau de ei….

  PS dom Primarele, mergi pe Parang si Plevnei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.