Demersuri pentru ca autobuzul 2 să ajungă până la granița dintre Cernătești și Beceni! Iată ultimele detalii!

În prezent, autobuzele de pe traseul doi ajung până la Valea Puțului, la granița dintre comunele Săpoca și Cernătești.

De ceva vreme, conducerea primăriei Cernătești face demersuri ca traseul să fie prelungit și pe raza acestei comune.

„Noi ne-am dori să le ducem până la Fulga, la granița cu satul Izvorul Dulce din comuna Beceni. Dar ar fi bine dacă am reuși și până la Aldeni. Ne-am înscris deja în Asociația de Dezvoltare, acum se întocmesc ultimele acte, azi merg la domnul Toma să discutăm detaliile prelungirii autobuzului doi. Oamenii din Cernătești sunt nemulțumiți de operatorul județean. S-au scos din curse, operatorul a luat și un traseu de mai de sus, s-au cuplat între ele. Oamenii plătesc 190 de lei abonament pe lune și nu le mai convine. De aceea, varianta prelungirii autobuzului 2 e cea mai bună. Suntem comună mare, patru mii de locuitori, satele sunt legate, fără distanță mare între ele, avem mulți muncitori și elevi la liceele din Buzău”, ne-a declarat Petrică Mârzea, primarul din Cernătești.

În prezent, prețul unui bilet de la Cernătești la Buzău cu operatorul județean este de 6 lei.

În aceste condiții, localnicii ar accepta să plătească și 4 lei pe bilet până la Buzău cu Trans-Bus, mai ales că vor avea mai multe curse tur-retur la dispoziție.

Se discută și despre întocmirea unui program care să prevadă mai multe curse dimineața și după amiaza (la ducerea și întoarcerea muncitorilor și elevilor) și mai puține în restul zilei.

Citește și articolul: Ultimele zile dinainte ca autobuzele Trans-Bus să ajungă la V. Pașii. Iată noutățile

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Demersuri pentru ca autobuzul 2 să ajungă până la granița dintre Cernătești și Beceni! Iată ultimele detalii!

  • Foarte interesant articolul, multumesc

  • Pingback:

  • Mai aveți un pic și ajungeți la Lopătari!

  • Puteti sa il duceti pana la Plostina cu tot cu sefii de la TransBuz

  • Faceti ceva sa circule conform programului pe actualul traseu si dupa aceea puteti sa va mai ganditi sa il mai prelungiti.

  • De ce nu se face o cursă până la Nehoiu sau Gura Teghii!Pana la urma Trans Bus este o societate a municipiului Buzau sau a județului?Cursele locale nu au ce cauta in afara municipiului dar dacă Trans Bus consideră că e rentabil poate asigura curse și până la Bucuresti!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.