Slider

„Demisionez pentru că am ales alt partid!”

Continuă hemoragia din cadrul PNL. Astăzi, încă un membru cu vechime și greutate a părăsit partidul în semn de protest față de președintele Cristi Romanescu.

E vorba de Raul Florescu, din Rm. Sărat, care a demisionat și din calitatea de consilier județean:

„Țin să vă anunț că îmi prezint demisia din funcția de consilier județean. Am ales să mă alătur unui alt proiect politic. Mulțumesc colegilor, cred că mi-am făcut datoria cu bună credință. Sper că mă voi reîntâlni cu dvs. în aceeași postură după alegerile din 2020”, a spus Florescu.

Acesta nu a precizat în ședință către ce partid se îndreaptă, dar pe scena politică locală umblă de aproape o lună zvonul că își negociază un loc eligibil la ALDE.

De notat că despărțirea de foștii colegi din PNL s-a făcut amiabil.

„Apreciez gestul de a-și de demisia. Îi urez mult succes în continuare”, a spus Emilia Babiuc, șefa consilierilor liberali. „Și eu îl laud pentru că a avut onoarea de a-și da demisia. Ținea locul ocupat, nu mai participa la ședințele PNL, motiv pentru care la ultima întrunire chiar eu am propus înlocuirea sa. Nu mai era cu gândul la PNL, i-am strâns azi mâna și i-am urat succes acolo unde va merge”, a afirmat și Nicolae Mărăcine, un penelist cu vechime.

Plecarea lui Raul Florescu produce mirare doar din prisma relației apropiate cu Cezar Preda, care activează în continuare în PNL.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Cum răspunde Mocanu jr. la conturile false create tot de el. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

Un comentariu la „„Demisionez pentru că am ales alt partid!”

  • Nici o pierdere.dl calota cînd urmează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.