Demolare pe Bd. Unirii. Vezi FOTO de azi

O nouă demolare, azi, pe Bd. Unirii – generată de lucrările de modernizare a trotuarelor.

Astăzi, proprietarul a demolat magazinul non-stop de la intersecția dintre Unirii și Patriei (lângă ACR și barul Garofița), care ocupa, se pare, și o parte din domeniul public.

Așa arăta magazinul înainte de operațiunea de azi

Se pare că magazinul nu va mai fi deschis (nici) la finalul lucrărilor de modernizare a trotuarelor.

Primarul Toma a anunțat că „după reabilitarea Bd. Unirii vom regândi aprobările ce le vom da pentru închirieri de suprafețe pe spațiul public”.

Azi a mai avut loc o demolare pe Bd. Unirii – pentru detalii CLICK AICI.

Citește și:

loading...

14 comentarii la „Demolare pe Bd. Unirii. Vezi FOTO de azi

 • Fiecare loc de muncă pierdut, fiecare afacere închisă nu va face altceva decât să aducă o paguba atât pentru stat cât și pentru privat. Cine nu înțelege că orice afacere care generează locuri de munca sau un profit cat de mic trebuie protejata, înseamnă că nu trăiește în realitate. Astfel de mici afaceri le întâlnim și în Buzău și în New York, sa fac o paralelă cum ii place domnului primar.

 • Același lucru se petrece și în Dorobanți, in fata magazinului Profi, în statia de autobuz. Trotuarul are 3M lățime și 2,50M sunt ocupați de doua chioșcuri, unul cu ziare și altul cu legume.

 • Domnu Alex, cate impozite a platit la bugetul local acel chiosc, la 1 punga de pufuleti cu acte si 20, fara acte ?!
  Dupa ton, sunteti ori proprietarul, ori un acolit. Ambii, evazionisti de meserie.

 • „..proprietarul a demolat magazinul non-stop de la intersecția dintre Unirii și Patriei (lângă ACR și barul Garofița), care ocupa, se pare, și o parte din domeniul public.”
  Cum de până azi nimeni din primărie nu a sesizat/verificat acest lucru? Cine răspunde domnule Tereacă, măcar chiar cu funcția, dacă nu în fața justiției?

 • Dl. Cătălin, având o problemă în familie, am fost nevoit ca vreme de vreo 6 ani să fac ” naveta ” zilnică între cart. 23 august și str. Patriei . De foarte multe ori ( uneori seara târziu ) eram obligat să fac mici cumpărături alimentare , când totul era cam închis… Nu știu nici azi cine e patron, cine și cum i-a dat aprobare într-o zonă cu vad bun, însă vreau să spun că micul butic ” Vienna ” s-a remarcat prin seriozitate, respect pentru clienții locului sau ocazionali și chiar multă decență. Mereu m-a surprins că 2-3 angajate au muncit 10-12 ani ( una s-a și pensionat de aici! ) în locul ăsta ceea ce spune mult… E de înțeles că și Calea Unirii trebuie adusă la standarde moderne și poate că Primăria va găsi o soluție pentru readucerea în spațiul public a acestor mici chioșcuri agro-alimentare în care să troneze bunul gust , disciplina stradală și chiar legalitatea necesară. Buzoienii le găsesc încă utilitatea !

 • Mă Cătăline, tu pari angajat la vreo firmă privată, curată ca lacrima, care n-a făcut până acum nici cea mai mică evaziune fiscală. Ești prea fricos să fi încercat ceva pe cont propriu. Și frustrat, de altfel.

 • Pixele, tin sa te dezamagesc. Am firma mea proprie si lucrez doar pe factura (facturare externa). Nashpa, nu ?!

 • La toate acele demolari facute acum pe Unirii s-au facut in trecut sesizari de catre nenumarati cetateni, sesizari ignorate de primarie, de politia locala, de toti… si asta numai in mandatul primarului actual.
  Ba chiar la unele sesizari se raspundea la misto ca nu s-au constatat nereguli la controlul in teren la acele gherete.
  Aceste institutii erau mai preocupate sa abuzeze cetateni nevinovati in loc sa isi faca treaba si sa opreasca fenomenul asta al improprietaririi cu japca pe domeniu public prin amplasari si extinderi ilegale ce incomodau cetatenii.
  Dar ce sa vezi, cand incomodeaza planul primarului de a lua banii pe proiectul de miscorare a Bd Unirii brusc si-au adus aminte ca e plin de nereguli acolo si au solicitat demolarea, pana acum se jurau ca e totul lapte si miere cu acele nereguli… oare de ce, cum erau convinsi pana acum sa inchida ochii la nereguli?

 • Cu timpul vor disparea acesti mici evazionisti, vor ramane marile lanturi care fac evaziune mult mai mare, dar cine sa ii vada? Noi vedem doar pungile de pufuleti. Ne uitam la tarața si malaiul curge jos…

 • La firma ta proprie plătesc facturile doar Primăria și Consiliul Județean, bag seamă.
  Chioșcul acela era singurul non-stop decent din toată zona Unirii Sud. Nici nu încurca traficul pietonal, și era foarte bun mai ales noaptea. Chioșcul de ziare era cel care încurca, și ar fi putut fi mutat mai spre Carrefour, in fosta statie de autobuz.

 • Catalin ești cel mai frustrat om, ai cele mai penibile comentarii și lucrul acesta spune multe despre caracterul tău. Ești un nimeni și te rog sa nu răspunzi pentru ca ignor de azi înainte tot ce scrii.

 • La capătul bulevardului Unirii Nord cei de la Tess au acaparat exact inainte de începerea lucrărilor zeci de metrii pătrați din domeniul public fara sa plateasca nimic, ca și în zona Hașdeu si Bălcescu. Numai afacerile mici de familie si corecte in ceea ce priveste plata la bugetul local trebuie să moară?

 • Hai sa ii rupem în doua pe evazioniștii mici, autohtoni, ce hrănesc doua guri și sa lasam Lidl, Kaufland, Carrefour sa facă evaziune în neștire scoțând banii din țară. Criminali ăștia mici domne’. 10 ani de munca silnică…acum holicaus.t ul este invers.

 • Raspuns pt Florina. O să merg maine acolo sa ma uit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.