„Deocamdată, rămân la Gloria”

Ciprian Petre n-a fost luat în primul cantonament al Gloriei, de la Poiana Brașov.

„Îmi pare rău, dar nu intră în calculele mele”, a motivat sumar noul antrenor Ilie Stan. Deși s-a ferit, din diplomație, s-o spună public, e foarte probabil ca Ilie Stan să nu mai creadă că – la 38 de ani – Ciprian Petre poate face diferența în liga II.

Astăzi, Ciprian Petre a venit la club

Jucătorii s-au strâns dimineață la stadion pentru a pleca în al doilea cantonament al verii, la Sărata Monteoru. „Cipi” a sperat că Ilie Stan se va fi răzgândit și că-l va lua și pe el. Dar n-a fost așa, iar jucătorul a ieșit dezamăgit pe poarta stadionului.

„E o situație care nu-mi convine, dar n-am ce face. Deocamdată, rămân la Gloria. Mai am contract doi ani. Voi încerca să mă pregătesc cât de bine pot, clubul trebuie să-mi dea și un antrenor. Poate se vor răzgândi după ce va începe campionatul”, a spus Petre, căpitan în Crâng, în sezonul precedent.

Pentru a rezolva „cazul Ciprian Petre” – pe care unii suporteri îl apreciază – conducerea Gloriei i-ar fi oferit fotbalistului de 38 de ani o poziție în cadrul secției de fotbal. Numai că jucătorul a refuzat. „Mă simt bine, am dus o viață sportivă, încă mai pot juca”, a motivat Petre.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...
   Send article as PDF   

Un comentariu la „„Deocamdată, rămân la Gloria”

  • Daca nu era Cipi, Gloria era si acum in liga a 3a si Stan era antrenor la arabi, a venit si el acum cand e totul gata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.