Depanator radio-tv, director Urbis, consilier județean, mare iubitor al șahului

E doliu în lumea politică buzoiană.

S-a prăpădit, ieri, în urma unui stop cardio-respirator, Ion D. Popescu, politician din garda veche.


Depanator radio-tv înainte de 89, director Urbis Serv între 2005 și 2008 (înaintea lui Marcel Ciolacu), membru PD și PSD (din 2012), consilier județean până în 2020.

În ultimii ani s-a retras din viața publică, locuia la Spătaru și se ocupa îndeosebi de șah, probabil marea dragoste a vieții sale. Îi plăcea să-i învețe șah pe copii, era șef al secției șah de la Gloria Buzău.

Conform informațiilor reporterului buzoienii.ro era diabetic și suferind de inimă. S-a internat la Micro XIV cu o lună în urmă, a ajuns și la reanimare, și-a revenit, apoi a fost mutat în salon.

Apoi s-a transferat, pentru recuperare, la spitalul din Smeeni, unde s-ar fi produs infarctul fatal, după unele surse decesul survenind în ambulanța spre Spitalul Județean.

Vineri trupul său a fost depus la capela cimitirului Constantin și Elena nou (vizavi de Ursus). Înmormântarea va avea loc sâmbătă la ora 11.30.

Dumnezeu să-l odihnească!


Citește și:

loading...

4 comentarii la „Depanator radio-tv, director Urbis, consilier județean, mare iubitor al șahului

 • Dumnezeu sa-l odihnească în pace! Si-a dedicat ultimii ani șahului și în special copiilor buzoieni, care trebuie sa duca acest sport mai departe… Copii faceți rocada și duceți mai departe și mai sus șahul buzoian – asa și-a dorit dl. PD Ion.

  Răspunde
 • Depanator radio la securitate și răsplătit cu funcții după 89.Dumnezeu să-l ierte!se pare ca nu rămâne nimic la sfârșit.

  Răspunde
  • Domnule Vlad,
   Singurul mod prin care știți sigur ca ceea ce afirmați e adevărat e dacă ați fost coleg cu dl Popescu.
   Așa ca vă întreb cu respect: Ați fost coleg sau mințiți?

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.