Deputatul Avrămescu cere control la RCS, Vodafone și Orange. „E inadmisibil!”

Deputatul PNL de Buzău a preluat sesizările buzoienilor din comunele învecinate orașului Buzău referitoare la calitatea precară a serviciilor de voce și date.

Probleme s-au semnalat la Spătaru, Merei, Vadu Pașii și chiar la Mărăcineni, localități aflate la doar câțiva km de oraș.

Gabriel Avrămescu a solicitat Protecției Consumatorilor, ANCOM și ministrului Economiei să facă verificări și să ia măsuri de remediere.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Deputatul Avrămescu cere control la RCS, Vodafone și Orange. „E inadmisibil!”

 • acest deputat este, din pacate, foarte rau la suflet….

 • Avramescu mereu ne-a cam vrut raul, n-am inteles niciodata de unde atata inversunare pentru buzoianul de rand

 • O gură rea zicea despre noua doamnă de la ISJ, profesoară pe la Hașdeu, că e cea cu gura bună acum și Avrămescu apreciază. La pensie ne va spune că a fost și dânsa un caz #metoo, să n-o arate cu degetele nepoțeii.
  Dar Avrămescu oare știe că fiecare furnizor d-ăsta de date are o harta cu acoperirea națională? Adică tu, ca client, semnezi în cunoștință de cauză. Mai mult, la contractare, când alegi zona (pentru internet să zicem), dacă nu au echipamente sau acoperire în zonă, ești refuzat. A, că per total e o problemă asta, da, dar nu că ține de activitatea unui deputat. Bine, a mai realizat o supraveghere de rond, la Spătaru, de când ia banii cu lopata din Parlament. ATÂT!!! Nu-l freacă despre abuzurile acestor companii, cu recuperări de creanțe inventate ori fel de fel de costuri ascunse și de faptul că ANPC-ul doarme-n galoși, el interpelează ANPC-ul că de ce n-au Vodafone, Telekom și Orange semnal. Păi primul lucru care te întrebaă ANPCul e dovada că ai încercat să rezolvi amiabil cu cel dat în gât. Cum a făcut asta Avrămescu, dacă el se adresează instituției de stat direct, cu o interpelare, despre câte plângeri. Păi asta e problema, nr de plângeri nerezolvate sau rezolvate, ori lipsa semnalului.
  Eu sper că peneliștii buzoieni sunt mândri de produsele lor din Parlament, Pufu care s-a autosalvat de la pieire, propunându-se și alegându-se senator, el cam fiind ”PRESA” din Buzău, și Avrămescu, purtat de soartă, neamuri și susținători spre culmi Ciolaciene. Să le fie și să vă fie RUȘINE, atât s-a putut, la pondere cu pesedeul purtătorului de cafele în tinereți?!?
  https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/alege-vodafone/harta-de-acoperire/index.htm
  https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/
  https://mobile.telekom.ro/harta-acoperire/

 • De ce e rau ? Te.a batut ?

 • Diavolul, imi place de tine ca poti sa vorbesti mult fara sa zici de fapt nimic. Chiar daca esti pe harta cu acoperire semnalul poate fi instabil sau mai slab, dar ce sa stie un mos de 60 care comenteaza zilnic pe un site de stiri. Asta cu lipsa de semnal este o problema adevarata si e prezenta in toate localitatile de langa oras, sau in aproape toate si e prezenta la toti furnizori. Sa asteptam explicatia furnizorilor.

 • Ce să-ți povestesc…îl doare sufletul!!:))))

 • Are investitii sau au prietenii lui investitii in zona?
  Altfel nu imi explic de ce s-a dus asa departe cand in oras e semnalul praf, in special pe la zonele de blocuri aflate mai la periferii. Mai ales Orange, reteaua din Buzau la care daca intri intr-un bloc ramai fara semnal utilizabil, ca sa stai pe net sau chiar sa vorbesti trebuie sa stai atarnat pe la geamuri.
  Hartile alea de acoperire sunt praf in ochi, ele masoara cu niste echipamente profi semnalul pe mijlocul strazilor, de parca oaomenii ar trai sub cerul liber, nu in blocuri, case si cladiri de birouri, fabrici, etc.
  Sunt putin cam false, ei pun ca zona acoperita daca se sesizeaza semnalul de catre echipament, dar nu verifica daca semnalul e si utilizabil sa poti tine o conversatie fara intrerupere sau sa poti sa deschizii google.ro in mai putin de 10 minute.
  Masoara pe principiul daca miroase a gratar pe strada inseamna ca toti de pe strada aia au mancat ceafa la gratar pe saturate. ceea ce e fals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.