Derby în mocirlă. Iată aici VIDEO cu meciul integral

„Augh, augh, augh”.

Așa s-a auzit azi în parc, în mai multe rânduri, dinspre stadionul de rugby.

Onomatopeea similară lătratului de câine s-a datorat faptului că Dinamo a învins la limită pe SCM Gloria în play-out-ul Superligii.

Meciul a fost influențat de ploaia cazută de dimineață și în prima repriză care a înmuiat terenul. Avantaj Dinamo, cu un atac mai greoi și bătrânesc, dezavantaj Buzăul – cu o echipă mai fâșneață.

La pauză a fost 11-10 pentru Buzău (1-1 la eseuri), cu un eseu marcat de oaspeți în timp ce ai noștri căscau gura la arbitru.

După pauză meciul a fost la fel de echilibrat. Dinamo a primit o lovitură de pedeapsă și a trecut pentru prima dată în avantaj: 13-11. Și Buzău a primit lovitură de pedeapsă, din poziție acceptabilă, dar stupoare, decarul Buzăului a zis că-i noroi și trimis în tușă. Marginea a fost pierdută și în loc de 14-13, cu Buzăul în avantaj la mijlocul reprizei secunde și cu Dinamo forțând pe atac, a fost invers.

Pe final, Dinamo a știut să țină de minge și să închidă jocul, ba a mai și transformat o lovitură de pedeapsă (uvertura câinilor a făcut diferența).

Astfel că după ultimul fluier s-a auzit „augh, augh, augh”, atât pe teren, cât și la vestiare. Dinamoviștii s-au bucurat mult, buzoienii au înghițit în sec, amar, întrebându-se ce s-a stricat la echipă față de turul campionatului, când Dinamo a fost învinsă lejer la Buzău.

Dinamo avea de fapt tricourile albe, nu gri

Mai jos s-au inserat VIDEO, integral, cele două reprize ale meciului.

Buzăul urmează joace sâmbăta viitoare la București cu Tomitanii pentru locurile 7-8, în timp ce Dinamo se va duela cu „U” Cluj pentru locurile 5-6.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.