Descătușare după prima victorie din campionat

Cu câteva minute în urmă s-a încheiat partida dintre Gloria Buzău și Măgura Cisnădie (etapa a doua, turneu Sf. Gheorghe).

Buzoiencele au câștigat relativ lejer un meci pe care l-au controlat da capo al fine (25-20 final, 13-11 la pauză).

Decisivă în victoria Gloriei a fost sârboaica Andjela Janusevic (reușit transferul său de la Erd Siofok din Ungaria). În prima repriză, interul dreapta (din naționala Serbiei) a marcat șase goluri din șase aruncări!

În repriza a doua la Gloria au jucat mai bine și extrema Ana Maria Iuganu (8 goluri) și centrul Andreea Rotaru (5 goluri). Un plus se pune și dreptul portăriței Alina Iordache, iar un minus la macedoneanca Elena Livrinikj (n-a fost ziua ei).

Ovidiu Mihăilă, antrenor Buzău: „Am demonstrat că această echipă trăiește, nu așa cum au zis unii după eșecul cu CSM. Felicit întreaga echipă, fetele au făcut un joc tactic foarte bun”

Valentina Panici, jucătoare Cisnădie: „Nu Buzăul a fost mai bun. Noi ne-am bătut singure”

Alexandru Weber, antrenor Cisnădie: „Am făcut cel mai prost meci al nostru din acest sezon. Am ratat enorm, din toate pozițiile”

În cadrul turneului de la Sf. Gheorghe, Gloria va mai juca trei meciuri:

Vineri, ora 11.00: Gloria Buzău – „U” Cluj (etapa 3)

Duminică, 1 noiembrie, ora 19.45: Gloria Buzău – SCM Craiova (etapa 4)

Marți, 3 noiembrie, ora 13.45: Gloria Buzău – ACS Chișineu Criș (etapa 5)

Atenție, meciurile pot fi vizionate live pe platforma FRHTV contra a 5 lei. Pentru a urmări înregistrarea partidei costul e de 2,5 lei.

Ca să vedeți meciurile trebuie să ajungeți AICI și să aveți un card alimentat cu bani.

După turneul de la Sf. Gheorghe, SCM Gloria va zbura spre Franța pentru meciul tur cu Nantes Atlantique (15 noiembrie) din cadrul barajului pentru accederea în Cupa EHF. Asta dacă nu cumva coronavirusul va bloca desfășurarea partidei.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.