Descreierații de lângă noi. Permis lipsă, alcool, viteză, fugă de la accident. Iată VIDEO cu momentul accidentului

Laurențiu Ionuț Cârpaci e numele individului de etnie romă care aseară la ora 02.00 s-a răsturnat cu un AUDI (NT – 87 – BEN) vizavi de fabrica de cărămizi de la Sătuc.

Are 27 de ani, ar locui prin cartierul Broșteni, dar se mutase de vreo trei luni la Greceanca (comuna Breaza), de unde era logodnica lui.

Fetița de 11 ani din Cândești (Iuliana Mihai) care se afla în mașină și a decedat era nepoata sa. Tatăl fetiței, Nicolae Cârpaci, locuiește în Cândești și e frate cu cel care s-a aflat la volan.

Laurențiu Cârpaci  nu avea permis de conducere, era sub influența băuturilor alcoolice (0,11 mg/l alcool în aerul expirat) și gonea prin localitate (Sătuc, comuna Berca, DN10 ) cu peste o sută de kilometri la oră pe direcția către mun. Buzău.

Aseară a venit în vizită la familia fretelui său de la Cândești și după ora 01.00 din noapte a plecat cu mașina și cu nepoata la un magazin din Berca.

La întoarcere, cu o sută de metri înainte de fabrica de cărămizi, din motive încă necunoscute a pierdut controlul autoturismului Audi. Mașina a trecut pe acostament prin dreptul stației GPL de vizavi  și s-a răsturnat pe terenul viran din dreptul unei stații TRAFO.

Fetița de 11 ani a fost aruncată din mașină și a decedat, iar șoferul vinovat, profitând de întuneric, a fugit de la locul accidentului. A fost găsit mai apoi de polițiști și reținut. Cel mai probabil va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Colegii de la site-ul Știri de Buzău au publicat imaginile accidentului surprinse de camerele de supraveghere ale stației GPL:

 

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.