Despre ce buzoiancă se face gluma

„Ar fi prima a cincea doamnă”.

E gluma care circulă pe internet despre buzoianca despre Loredana Moise, soția lui Călin Popescu Tăriceanu, posibil candidat la funcția de președinte al României.

Buzoianca este cea de-a cincea soție a lui Tăriceanu, cei doi căsătorindu-se în 2013.

Loredana Moise are 41 de ani, cu 26 mai tânără decât soțul ei, celebru și milionar. Buzoianca este absolventă de Arte Plastice și ar deține conform presei mondene un atelier de croitorie în București.

„Motocicleanu” susține că Loredana împărtășește ca și el pasiunea pentru cursele auto-moto

Gluma va rămâne doar o ghidușie verbală. Tăriceanu n-are în fapt nicio șansă de a deveni președinte. ALDE a luat doar 4,2% la europarlamentare, PSD va avea candidat propriu, astfel că Tăriceanu de va candida o va face doar ca să se afle în treabă.

Tăriceanu e inimă zburdalnică și în politică. A trădat PNL-ul după ce s-a îndrăgostit de PSD. Cu Dragnea s-a înțeles de minune, având amândoi aceeași angoasă: dosarele penale

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Despre ce buzoiancă se face gluma

  • Auras ,ce articol e asta?Te credeam om serios!Cand nu ai ce scrie ,mai bine las-o balta decât să scrii tampenii!

  • Tariceanu,aceasta ‘Mobra’ a politicii se viseaza probabil un ‘Harley Davidson’ sau un ‘Suzuki’ ca politician.Dar, a devenit doar o ‘rabla politica’ cu rateurile si optiunea sa de ‘motocros politic’ alaturi de PSD pe traseele penale si pline de mizerie (noroi) morala in ‘raliurile politice’ la care participa.Cat o priveste pe duduia Loredana,probabil ca pentru Tariceanu ,ea nu este decat o alta ‘piesa de schimb’ pentru el.Sau,poate doar ‘atasul’ ………motocicletei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.