Despre civilizație la Buzău. O femeie îl critică pe Toma și pe agenții locali pentru că s-au dat amenzi unora care scuipau semințe în fața blocului

Poate fi considerată știrea zilei la Buzău. Vorbește mult și despre gradul de educație al unora dintre semenii noștri.

Primarul Toma și polițiștii locali au fost sever criticați pe facebook de o doamnă din cartierul Micro XIV.

Supărarea femeii e că agenții locali mânați de primarul Toma au purces la amendarea celor care scuipă pe jos cojile de semințe.

Doamnei respective i se pare cât se poate de normal ca pe banca din fața blocului să se procedeze astfel, mai ales că există femeie de serviciu plătită pentru măturarea cojilor de semințe.

Citiți și vă minunați:

”O alta stire senzationala e ca, in micro 14, politia comunitara, amendeaza oamenii, ca sparg seminte la scara blocului…atentie…la scara blocului, unde locuitorii au femeie de servici, platita din banii locuitorilor, nu din banii primariei !!! Eu vb de doua batrane care stateau la canapeaua din fata blocului ! Nu cred ca primarul a dat ordin sa fie sanctionate, sau avertizate ! Eu cred ca e vb de oameni incompetenti !!!”

Acest mesaj spune din păcate multe despre nivelul de civilizație de la Buzău. Din fericire, au existat și multe comentarii care au lăudat acțiunea polițiștilor locali respectivi.

Semn că totuși, nu-i chiar totul pierdut în acest oraș rămas de căruță nu doar în Europa, ci și în România.

Auraș Tereacă

loading...

4 comentarii la „Despre civilizație la Buzău. O femeie îl critică pe Toma și pe agenții locali pentru că s-au dat amenzi unora care scuipau semințe în fața blocului

 • Cu toate ca si eu consum seminte consider actiunea domnilor politisti un lucru bun,iar pentru cei care ii critica va reamintesc ca suntem in anul 2017 si trebuie sa traim intr-o societate civilizata din toate punctele de vedere.

  Răspunde
 • Le propun locatarilor din acel Cartier sa spargă seminte in sufrageria apartamentului ca doar au femeie de serviciu , si tot asa spargand zi de zi poate isi aduc aminte de cei sapte ani de acasa!!!!

  Răspunde
 • nu stiu ce educatie dau cele doua batrine care scuipa semininte tinerilor ?sunt canapele in fata blocurilordar mai stau pe ele si alte persoane ,nescuipatoare de seminte !felicitari d-lor policisti ,ar trebui aplicata legea si in alte cartiere!

  Răspunde
 • Oooo ,dacă e vorba de civilizație în cartierul Micro 14 ,și plecăm la aruncatul cojilor de semințe și a chiștoacelor de țigări pe jos ,chiar dacă nu stau acolo ,ci la alt bloc sau altă scară ,pentru că ei se adună pe găști ,unde fac grătare , consumă alcool dau muzica tare ,chiuie mai rău ca la nuntă ,în timp ce copii lor își fac de cap și ei strigând mai abitir , eu aș invita agenții primăriei sau pe cei de sector ,să vină în spatele blocurilor de garsoniere ,de pe Grigore Baștan ,să vadă ce se întâmplă acolo zi de zi ,până seara târziu .Îi anunț însă de pe acum că nu or să rezolve nimic deoarece scadalagii ăștia au mai fost atenționați de organele de Poliție ,FĂRĂ NICI UN REZULTAT ,derbedeii făcându-și de cap încontinuare și neprimind măcar o amendă .Vă spun este ceva de neconceput .Eu ,când îi văd că se adună ,îmi iau bicicleta și fug în parc unde stau până seata când cred eu că s-au mai potolit .Ca cetățean al orașului ăsta de 65 de ani ,stau și eu și mă întreb ,chiar nu ne ia și nouă nimeni apărarea să ne găsim și noi liniștea acasă la noi ,după o viață de muncă .Și mă adresez de data asta direct dlui Primar Ctin Toma chiar a devenit parcarea asta nenorocită bătaia de joc a unor huligani ,cărora nu le pasă de nimic ? Ei sunt cei mai mari și cei mai tari iar nouă ,locatarilor nevinovați și cinstiți ,trebuie să le fie frică de niște huligani care își învață copii să înjure și să-și bată joc de locatari ?…..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.