Despre depresia post-natală. Intrare gratuită după rezervare pe mail sau SMS

„Spectacolul s-a născut din nevoia de a discuta despre un subiect sensibil – depresia post-natală și greutățile prin care trec mamele în societatea românească, și a ieșit un spectacol ca-n viață: plângi și-apoi râzi când îți amintești de ce-ai plâns cândva”, anunță organizatorii.

Spectacolul este bazat pe povești reale și a rezultat în urma desfășurării unui proiect mai amplu, intitulat „Femeie. C.L.A.R. Sat. Teatru”, în cadrul căruia 210 femei din mediul rural au beneficiat de consiliere psihologică profesionistă gratuită. În urma unor ședințe de terapie susținute de psihologul Alina Căprioară, au fost documentate mai multe mărturii ce au devenit baza acestui spectacol.

„BabyBlues” merge într-un turneu național în cadrul proiectului „Teatru implicat”, într-o campanie de conștientizare a existenței depresiei post-natale și a efectelor sale asupra femeilor și a întregii familii.

„Marți, 12 noiembrie, ora 19:00, vă așteptăm la Teatrul George Ciprian cu un spectacol surprinzător despre condiția mamei în societatea de astăzi.

Intrarea este liberă și se face pe bază de rezervare:

rezervari@culturansura.ro
SMS 0730.959.793

Menționați numele, data și numărul de locuri dorit!

Vezi mai jos comunicatul integral în format pdf (click pe săgeată pt. a trece la pagina a doua).

Comunicat-presa-Teatru-implicat-la-Buzau.docx-1

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Despre depresia post-natală. Intrare gratuită după rezervare pe mail sau SMS

  • Da ! Când este ok tot respectul . Felicitări pentru articol domnule Tereacă. Așa da ! Mulțumim mult pentru informare. Chiar aveam nevoie și de așa ceva.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.