Detaliul neștiut de „izolatul” picat în plasă. „Avem peste 30!”

Pățanie a unui cetățean rrom din Gherăseni, întors luni din Suedia și plasat în izolare la domiciliu.

Bărbatul de 41 de ani și-a zis că la adăpostul întunericului poate ieși pe stradă.

Supriză neplăcută pentru acesta – în doar câteva minute a fost interceptat de poliție.

„Avem peste 30 de camere montate prin comună. Vedem tot. Așa că, aviz amatorilor!”, ne-a precizat o sursă oficială din comuna Gherăseni.

După o jumătate de oră de la ieșirea din casă, „izolatul” a fost ridicat de autospeciala ISU însoțită de două mașini de poliție și expediat în carantina de la Poiana Pinului pentru 14 zile (vezi VIDEO mai jos).

În plus, cetățeanul rrom va trebui să achite o amendă de 20 de milioane de lei vechi + costul carantinării (300 de lei înmulțit cu 14 zile).

În total, nerespectarea izolării îl va costa 62 de milioane de lei vechi.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Detaliul neștiut de „izolatul” picat în plasă. „Avem peste 30!”

 • Pai si de unde plateste …cetateanul de etnie respectabila… amenda?

 • Statul are toate parghiile sa-l faca sa plateasca.Nu are bani,face munca in folosul comunitatii.

 • Parca amenda era pentru cine încalcă legea punându i in pericol pe ceilalți nu pentru cei ce au bani. Respectabilul domn încalcă legea doar fiindca societatea fie la nivel de indivizi fie la nivel de instituții le crează premisele sau macar impresia ca se poate. Mai simplu pentru toata prostimea e nevoie de apă, aer si de fraier.

 • Plătește din ajutorul social platit tot de noi…isi bat joc de noi cum vor

 • La felul cum stau lucrurile cu astia… va da „aviara„ in ei ca la Tandarei acum… totul e sa nu ii bage pe „responsabili„ pe ventilator prima data incat sa nu mai existe locuri pentru noi…

 • Vezi sa nu! O sa plateasca rromulanul amenda cand m-oi vedea eu papa la Roma…….[Leo]

 • Păi pe vremuri era așa: te duceai sa iti schimbi buletinu’, plateai o taxă, aveai datorii către stat tb plătite întâi astea daca nu nu iti emit noul act. Poti face la fel cu permisul de conducere. Rămâi cu unu vechi cu care nu poti sa iti cumperi nimic prin notariat. Nu case, nu masini noi. Nu poti iesi din țară. Nașpa ultima, nu?
  Ii prinde statul orice ban in cont, il ia. Se trimit bani din strainatate. Are orice proprietate o ia si baga banii in spitale, în consumabile medicale, în medicamente pentru bolnavii de cancer in programe pentru educarea proștilor de orice varsta, în azile pentru bătrâni. Intrebarea e: nu are nevoie Romania de banii infractorilor? Merg lucrurile atat de bine? Atunci dacă merg, sa ii compatimim, sa râdem ca nu da nimic si sa lăsăm așa.

 • Dacă nu plătesc, tre’ dusi la munca de Armata sau Politie. Doar cu pulanu’ se pare ca mai se poate face ordine. Dovada acum. Sa munceasca pentru comunitate toti cei ce au incalcat legile si au expus acest popor dezastrului. Palate confiscate, masini si tot.

 • A venit din Suedia in Romania, adica din lac in putz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.