Deugene l-a înnebunit pe Toma. Din cauza lui…

Toma e fiert din cauza lui Deugene.

Cel mai important proiect pe fonduri europene al Primăriei Buzău (14 mil.€) – modernizarea Bd. Unirii, a străzii Transilvaniei și a Aleii Industriilor – e blocat de mai bine de 6 luni (și va mai dura!).

„Vina” îi aparține lui Deugene Băiculescu – proprietarul firmei Hidro Salt B92.

Deugene a oprit (prima dată) procedura de atribuire a lucrării din aprilie până în noiembrie 2020. A pierdut contestațiile făcute atât la CNSC (Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor), cât și la Curtea de Apel Ploiești.

În decembrie 2020, Primăria Buzău a anunțat (după un an de la lansarea licitației pe SEAP) Strabag drept firmă câștigătoare. Na belea, după câteva zile, pe 28 decembrie, Deugene a contestat din nou la CNSC atribuirea (și se mai pot pierde încă 6 luni!).

Consecințele pot fi dramatice în sensul că Buzăul poate pierde proiectul și banii (14-15 mil.€).

Primar Toma: „Există un risc real. Dacă nu vom termina lucrările pe 15 decembrie 2022 putem pierde banii. Această procedură de desemnare a unei firme care să execute o lucrare publică e încă deficitară”

El e Deugene Băiculescu, proprietarul firmei Hidro Salt B92. Locuiește în București, dar spune că are origini buzoiene, fiind născut la Pârscov. Buzoienii care dau în gropi pe Transilvaniei, Industriilor și Bd. Unirii ar trebui de acum să-și îndrepte sudălmile mai puțin către Toma și mai mult înspre Deugene.

loading...

13 comentarii la „Deugene l-a înnebunit pe Toma. Din cauza lui…

 • Ofer lucrarea de asfaltare a prundului Buzăului firmei Hidro Salt! Plata când primesc banii de la mătușa Tamara! :))

 • Mai vazui scalambaieli de nume, dar scalambaiala in asemenea hal a lui Diogene chiar ca n-am auzit-o pana acum in toata onomastica romaneasca.

 • Nu pot sa cred ce scrii reportere!
  Deci in campanie(cand se promitea marea cu sarea) nimeni nu a pomenit de acest cetatean… Acum auzim de el, oare de ce? Exista riscul ca prostimea sa nu mai voteze toma??? Si noua bombă, scumpirea taxelor si impozitelor, de ce??? Mie nu mi s-a marit salariul… Cum voi plati? De unde???

 • 70 lei nu mori, las-o mai moale.
  Nu ca as agrea masura, dar totusi, e o masa la McDonalds 🙂

  Nu vreau sa supar, doar zic.

 • “Buzoienii care dau în gropi pe Transilvaniei, Industriilor și Bd. Unirii ar trebui de acum să-și îndrepte sudălmile mai puțin către Toma și mai mult înspre Diogene.”
  Serios? Să reamintim că Transilvaniei s-a asfaltat deja pe jumătate? Adică pe cea pe care asfaltul era perfect? Ce sens au aceste asfaltări ale unor străzi fără probleme? (Eu bănuiesc!) De ce nu s-a asfaltat atunci această jumătate, cu probleme?
  Dle reporter, te rog mult de tot să inspectezi bdul Unirii și să ne spui de ce are nevoie de asfaltare!? Eu văd că asfaltul arată ca nou!!!
  Dacă omul ăla face contestații, nu pare nimic ilegal sau imoral, care e problema. Acești timpi, rezervați contestațiilor, trebuia luați în calcul de gestionarii respectivelor proiecte, deci orice ai face, tot la Primărie e buba!!

 • … oare cum ziceau ăia? Nu-știu-ce pesede? Acum trebuie să înlocuim nu-știu-ce cu Diari-gene ăsta? Asta vrea să spună autorul?

 • Minciuni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cand nu suntem in stare dam vina pe altcineva

 • Cum îl cheamă pe domnul acesta ? Damigene Băiculescu ????
  Aaaa, Deugene… Scuze !
  Dar nici măcar aşa nu e corect scris ! Eu ştiam că pe celebrul filozof antic (celebru mai mult pt. că locuia într-un butoi) îl chema DIOGENE…

 • Minciuni marca Toma. Orașul are străzile varză, dar de vină sunt alții, nu cei care conduc Primăria Buzău. Pe bune?! Chiar așa proști ne cred?
  Toma s-a ajuns acum, după doar un mandat ca primar. A venit falit, iar acum este mult pe plus.
  Restul nu contează.

  P.S. Auraș, lasă comentariul.

 • Ce se lauda Toma in campanie cu Transilvaniei. In gandul lui stia ca face un cangi. Nici nu ma intereseaza motivele. Cum alte primarii pot, sa poata si el. Poate nu a inceput demersul de cand trebuia.

  Iar pe Unirii de ce s-a bagat? Unirii are asfaltul bun inca. Daca sunt bani UE, nu inseamna ca tre sa iti bati joc. Sau asfaltarea era pentru prostimea din oras, iar la UE bagau motivul cu piste de biciclete, autobuze si altele, ca aia sunt sensibili la ecologisme de-astea ieftine.

 • adica dupa un mandat intreg la primarie.. cate fonduri a atras tovarasu, zero cumva?
  RAM e praf, la compania de Apa singura schimbare a fost ca a venit o trupa noua de sinecuristi.. iar acum citesc povesti legate de contestatii si ca de vina ar fi altu`..

  ba, cine a facut proiectul ala, cine a scris caietul de sarcini si cine s`a ocupat de licitatie, Bacchus cumva?

  pe urma ne baga vrajeala ca pierdem fondurili.. pai sa le pierdem mai bine decat sa rasolim o lucrare asa de importanta pentru ca o turma de birocrati nu au fost in stare sa faca hartiile bine!

  Auras, putem stii si noi detaliile magariei asteia?
  cel putin cum o sa arate.. si cand a fost in dezbatere publica

  pe adevarul vad o randare si citesc SF`uri: “Contractul prevede reabilitarea infrastructurii rutiere, inclusiv realizarea de benzi dedicate transportului public, amenajarea de piste pentru biciclişti şi reabilitarea trotuarelor, pe coridoarele deservite de transportul public în municipiul Buzău. Bulevardul Unirii va fi asfaltat complet, iar pe mijlocul său se va ameja o bandă specială destinată circulaţiei autobuzelor electrice.”

  https://adevarul.ro/locale/buzau/un-mare-proiect-dezvoltare-buzaului-incurcat-faza-licitatie-riscurile-mari-1_5ffc5a7e5163ec4271d67427/index.html

 • A fost dat afara vreun funcționar de la Primărie pentru că nu a prevăzut că pot exista și contestații legale? Daca nu, domnule reporter, spre binele cetățenilor, va rugăm să-i cereți domnului primar sa-i concedieze pe cei vinovați! Va rugam sa scrieți un articol când cei vinovați pentru pierderea finanțării își vor pierde locul de munca!

 • “Butoiul (şi gropile) lui Deugene

  11/01/2021 la 20:24”

  Leo, ziceai parca ca tu nu postezi sub alte identitati si fara semnatura specifica…(bine, in realitate esti un parsiv, ai peste 100 de cazuri de genul asta…).

  Stii cum te miros ????!!!! De la 500 km ! (e un miros aparte, de blana scurta, gri si umeda).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.