Deugene s-a lipit la contractele importante din Buzău

A apărut alături de primarul C-tin Toma în urmă cu două luni într-o conferință de presă.

Firma sa câștigase licitația pentru asfaltarea ultimelor 43 de străzi de pământ din municipiul Buzău (peste 3 mil. euro contract).

Toma a ținut să-l aducă în fața ziariștilor locali pentru a-l forța să le promită buzoienilor că va face o lucrare de calitate și că va respecta termenele.

E vorba de Deugene Băiculescu (atenție, nu precum anticul Diogene – cel cu butoiul!), proprietarul firmei de construcții Hidro Salt B92 din București.

„Îi asigur pe buzoieni să vom face treabă bună și vom respecta termenele. E în joc și mândria mea, pe buletinul meu scrie că m-am născut la Pârscov. Firma noastră are 150-200 de angajați, majoritatea buzoieni. Dar, mai avem nevoie de lucrători. Am dat și un anunț la un târg de locuri de muncă”, a declarat atunci Deugene Băiculescu.

Deugene i-a suflat lui Gagu contractul cu clădirea fostului spital Brătianu

Recent, firma Hidro Salt B92 a mai câștigat o lucrare importantă, de 4 milioane de euro la Buzău.

E vorba de proiectarea și execuția Centrului Cultural care se va amenaja în locul fostului Spital Brătianu de pe Bd. N. Bălcescu.

O veste bună pentru buzoieni, s-a intrat așadar în linie dreaptă pentru refacerea clădirii monument istoric lăsată de izbeliște după desființarea spitalului din incintă.

De notat că firma lui Deugene Băiculescu i-a luat fața mai celebrei firme de construcții buzoieni, SC Concas SA condusă de cunoscutul antreprenor local Ionel Gagu.

Concas a contestat atribuirea lucrării către Hidro Salt B92, dar a pierdut atât la Consiliul de Soluționare a Contestațiilor, cât și la Tribunal.

„Am un anunț important de făcut. S-a terminat cu contestațiile și judecata pentru clădirea fostului spital de pe Bd. Bălcescu. Firma care a câștigat licitația se poate apuca de treabă. Pe lângă reabilitarea clădirii, cerută insistent de buzoieni în ultimii ani, se vor amenaja și două părculețe cochete în fața și în spatele clădirii.” – Emanoil Neagu, președinte CJ Buzău


Citește și articolul: Neagu: „Banii îi putem folosi la altceva”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Deugene s-a lipit la contractele importante din Buzău

 • Familia Baiculescu abonata la contractele cu statul, o firma de casa a PSD ului are aceiasi reteta ca si Concas SA, se pare ca bucurestenii au avut pile puternice si intrari mai bune decat Gagu.

 • Daca la licitații nu ne întrece nimeni, chit ca a câștigat Deugene sau a pierdut Gagu, tot din aceeași gradina sunt, dar daca anticul Diogene si-a corectat vorbirea, exersând cu prune in gura pana s-a plictisit, la noi rămân aceleași texte agramate (“se va amenaja și două părculețe cochet în fața și în spatele clădirii”) sau transcriptul s-a efectuat greșit!!!!
  Sa citim numai de bine!

 • S-a schimbat gasca din PSD, era firesc ca de acum contractele sa fie atribuite catre noua gasca.
  Si primarul da contractele numai la firmele detinute din umbra de oamenii de incredere, cum ar fi de exemplu firma MSGrafix, careia i s-au dat contracte peste contracte cu primaria, de la siteul primariei pana la toate serbarile campenesti de tip Dragaica si Ziua Eroilor si chiar si hartii si pixuri au trecut prin firma asta. Numai cate zeci de mii au sifonat pe acele table cu poze puse pe Calea Eroilor.
  Pana sa castige primarul alegerile firma aia nici nu exista, a fost infiintata dupa ce gasca fostilor carausi de spagi ai celor batrani din PSD a bagat cutitul in spatele celor batrani si au preluat conducerea.

  Asa e in politica romaneasca, pleaca hotii vechi si vin hotii tineri, nu se schimba decat buzunarele unde ajung banii furati.

 • HidroSalt este firma serioasa.
  Se va bases.

 • Se va vdea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.