Dezamăgirea unui copil: „Unde e leagănul ?”. Iată și alte poze dezolante de la un loc de joacă modernizat în 2013

Poze dezolante de la un așa-zis loc de joacă trimise de un cititor.
Din leagănul tradițional n-au mai rămas decât lanțurile. 
Așa cum se poate observa din fotografia de mai sus, suportul pentru șezut a dispărut demult.
Nici în celălalt leagăn, după cum se poarte vedea din fotografia alăturată, copiii nu se mai pot da, întrucât plasa în care se așezau micuții s-a făcut ferfeniță.
„Dezamagirea unui copil spune totul. Locul de joaca din micro 14 de langa Posta. M-a intrebat cel mic: ce este locul asta? De ce nu sunt leagane? Din pacate nu am putut sa ii dau un raspuns si cu ochii inlacrimati am plecat…Din punctul.me de vedere mai bine il desfiinteaza. Arata groaznic!”, ne-a scris cititorul.
Balansoarul nu mai are nici el suport pentru șezut, iar din gardul împrejmuitor n-au mai rămas decât bucăți nefolositoare.
Amănunt destul de important, presa vremii scrie că acest loc de joacă a fost modernizat în 2013, la insistențele viceprimarului din acel moment Sebastian Radu.
Atunci s-au pus dalele și s-au adus noile echipamente, investitia fiind apreciata la 700 de milioane de lei vechi. Așa cum se vede, în patru ani s-a cam ales praful. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.