Dezbatere publică pentru modificarea traseului autobuzului nr. 4. Solicitare ca acesta să treacă pe la spital

Conducerea Trans-Bus a luat decizia de a organiza o dezbatere publică după ce a primit în ultima vreme mai multe solicitări de modificare a traseului autobuzului nr. 4. Mai concret, așa cum se poate vedea și din fotografia alăturată, se dorește ca autobuzul nr. 4 să nu mai intre pe strada Caraiman, ci să facă un ocol pe Bd. Stadionului, stație la Spitalul Județean și de acolo pe strada Oltului până la rond.

„Nu e o idee rea, în acest fel pot fi preluați mai mulți călători, în special de la stația de la spital. Pe strada Caraiman nu era nicio stație, deci nu pierde nimeni nimic, dimpotrivă se câștigă. dar punem această idee în dezbatere publică pentru a afla mai multe păreri” a anunțat azi Gică Toader, directorul Trans-Bus. 

Iată și conținutul comunicatului oficial emis de Trans-Bus. 

Datorita solicitarilor primite pe email de la cetateni din cart. Micro 14, SC Trans Bus S.A va solicita sa va exprimati opinia cu privire la urmatorul aspect:
– deviere traseu linia 4 – Bld. Stadionului – (statie Spital) – Str Oltului – Rond – Str. Transilvaniei (sens de mers Gara – Comat)
Asteptam raspunsurile d-voastra in comentariul acestei postari, raspunsuri care ne vor edifica in legatura cu oportunitatea
modificarii traseului existent. Va multumim!

Auraș Tereacă

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.