Dezinsecția și deratizarea – un pas către o viață mai curată!

În aer, covor, tejghea sau dulap, fiecare casă își împarte resursele cu acești invadatori mici, adesea invizibili. Un proces de dezinsecție este varianta potrivită pentru majoritatea dăunătorilor de insecte de uz casnic, dar acești compuși chimici puternici pe care îi găsim în procesul de dezinsecție pot fi mai dăunători pentru dumneavoastră și pentru mediu decât insectele, dacă întreg procesul nu este efectuat de către o firmă/agenție autorizată, specializată în domeniu.

Șobolanii sau șoarecii pot fi foarte persistenți, uneori nici metalul nu poate face față acestora și, dacă au acces în casa sau în sediul afacerii, pot răspândi boli, pot provoca daune și pot contamina alimentele.

Șobolanii pot provoca diverse probleme, deci este vital să eliminați rapid infestarea cu șobolanii, deoarece aceștia pot deteriora izolația, pot mesteca grinzile podelei, țevile, ușile, plăcile de podea etc. De obicei, aceștia mănâncă aproape orice este disponibil, dar preferă să mănânce cantități mici dintr-o varietate de alimente diferite.

Recomandat este să apelați la o firmă de deratizare pentru a evita viitoare probleme în afacerea dumneavoastră deoarece este foarte important să aveți un spațiu cât mai curat pentru că acesta va face o primă impresie foarte bună clientului dumneavoastră.

Dezinsecția și deratizarea sunt cele mai bune modalități de a dovedi că spațiul dumneavoastră este foarte bine îngrijit, iar acesta va insipira mai multă încredere atât clienților cât și viitorilor asociați ai afacerii dumneavoastră. Acestea se pot realiza anual, chiar și de mai multe ori, în funcție de perioada din an, în funcție de tipul de insecte, zona în care vă aflați sau de afacerea pe care o conduceți.

Dezinsecția este permisă de legislația internațională pentru a proteja sănătatea publică, agricultura și mediul. Există foarte multe riscuri datorită faptului că insectele sunt și transmisibile de boli. Una dintre cele mai întâlnite probleme, dar și cele mai grave este transportul accidental al țânțarilor vii la bordul aeronavelor care sosesc din țări tropicale unde bolile transmise de acesția sunt endemice. Așadar, neglijența curățeniei spațiului dumneavoastră, indiferent dacă sunteți deținătorul unei afaceri complexe sau mai puțin complexe, sau chiar și dacă locuiți într-o zonă în care insectele sau șoarecii predomină, poate duce la diverse complicații și poate pune în pericol atât viața dumneavoastră cât și a celor din jur.

loading...

Un comentariu la „Dezinsecția și deratizarea – un pas către o viață mai curată!

  • Poate functioneaza si pt cei infiltrati de Psd in diverse institutii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.