Iată cu ce prilej și ce mesaj va avea tricoul


Peste trei mii de elevi de la școlile și liceele din Buzău vor primi câte un tricou cadou.

Tricourile au fost deja comandate de Primăria Buzău și vor fi împărțite la începutul săptămânii viitoare.

Ele au imprimate noul logo al municipiului – Buzău, oraș deschis.

Elevii de școală și de liceu care le vor primi vor avea și șansa de a participa cu prioritate la evenimentul care va avea loc joia viitoare la Buzău de „Ziua Eroilor”.

„Anticipez că vor fi în jur de opt mii de buzoieni care vor dori să participe la cel mai important eveniment organizat în ultimii zeci de ani la Buzău. Sper să nu se supere cei mai în vârstă, dar aș vrea ca prioritate să aibă tinerii. Participarea la un asemenea eveniment nu-i va lăsa indiferenți, bănuiesc că va sădi în ei un puternic sentiment patriotic care nu-i va mai părăsi apoi niciodată. Trebuie să renaștem ca neam și țară, nu suntem cu nimic inferiori altora”, a motivat primarul Toma.

Care sunt școlile și liceele care vor primi tricourile se va stabili mâine dimineață într-o ședință care se va desfășura la Inspectoratul Școlar.

loading...

3 comentarii la „Iată cu ce prilej și ce mesaj va avea tricoul

 • Aveți impresia că pensionarii or să dea dovadă de înțelegere și or să îi lase pe ăștia micii în față? Noo, nici vorbă! Or sa fie ei primii, ca păduchii în frunte, mai ales ca se lasă și cu slujbe, cu popime, etc. Tineretul o sa fie prezent și el, cel puțin din curiozitate, dar cu nelipsitele telefoane în mâini, pe socializare. Dacă i-ar da cuiva prin cap sa taie semnalul la internet în zonă, atunci i-ar termina pe toți!

 • Logo mai hidos decat acela nu exista.
  Are forma de fund.
  Au ales cele mai oribile culori. Culmea chiar portocaliul ala hidos al partidului concurent PDL.
  Au ales un slogan penibil. Oras deschis la ce? La furt? Ca la altceva e total inchis, e un cod omerta de interlopi in toate structurile.

  Si cand te gandesti ca doar logoul a costat zeci de mii…

 • Foarte frumos .Și emblema și tricoul .Copii noștri or să dea bine de tot .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.