Investiție de 1 milion de euro. Ajutor important pentru salariații din comună

Primăria Vadu Pașii a reușit atragerea unui proiect de 1 milion de euro (fonduri europene) pentru realizarea în comună a unei grădinițe cu program prelungit.

Aceasta se va construi pe terenul din spatele primăriei, va fi P+1 și va putea găzdui peste o sută de copii din cele șase sate ale comunei (Gura Câlnăului, Focșănei, Băjani, V. Pașii, Scurtești, Stăncești).

„Grădinița cu program prelungit e un obiectiv foarte important pentru comunitate. Acum sunt localnici care își duc copiii la Buzău la grădiniță. După ce o vom face pe cea de aici, multora dintre părinți le va fi mai ușor. Vor lăsa copiii dimineața și îi vor lua după-amiaza când vor veni de la serviciu”, a precizat primarul Gheorghe Firon.

La parter vor fi două săli, bucătăria și grupul sanitar, iar la etaj patru săli de clasă (spațiu de joacă, dormitor, grup sanitar separat). În următoarele zile urmează a se semna contractul, după care urmează desemnarea proiectantului și a executantului.

Citește și: Urmează a se face în acest an la V. Pașii. Va fi la fel cu cea din Buzău din Micro XIV (CLICK AICI)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.