Sunt Mercedes, au o culoare superbă, tapițeria e ca nouă!


Autobuzele Mercedes sunt de o săptămână în parcarea Trans-Bus, dar abia azi reporterul buzoienii.ro și-a făcut drum către Șoseaua Pogonele pentru a le fotografia.

Conform unui angajat care trebăluia printre ele au venit toate 24 și se lucrează intens la înmatricularea lor pentru a fi trimise în trafic încă de pe 16 august când maxi-taxi va deveni istorie la Buzău.

Impresia reporterului e favorabilă. 23 dintre autobuzele Mercedes au o culoare superbă – un vișiniu aprins – iar unul este portocaliu.

„Uitați-vă și dvs. ce bine arată. N-au fost spălate încă, sunt așa cum au venit de pe drum. N-a avut Buzăul niciodată așa ceva, chiar dacă sunt second-hand. Urcați vă rog într-un autobuz. Uitați, e ca nou. Tapițeria e impecabilă. Eu m-am plimbat ieri cu unul prin curte, nici nu i se aude motorul. E și păcat să le trimitem pe gropile de pe unele din străzile de la noi”, ne-a spus mândru angajatul, care aducea cu o cloșcă printre puii ei.

Citește și: FOTO! Iată ce a apărut nou în biroul primarului Toma! CLICK AICI

În doar un an de zile parcarea Trans-Bus a ajuns să se umple de autobuze.

Conform oficialilor Trans-Bus flota firmei de transport a Primăriei are acum 94 de autobuze!

Iată mai jos o galerie foto cu ultimele achiziții venite ca și precedentele din Olanda.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Acum în Parcul Marghiloman. Roșii de toate formele și culorile. Iată galeria foto! CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Sunt Mercedes, au o culoare superbă, tapițeria e ca nouă!

 • Am înțeles că noile autobuze au fost aduse abia acum un an în Buzău .De ce ? Situația nu era la fel și înainte .Cum se numește asta….? Dezinteres și lipsă de respect pentru călători .Acum că or să aibă și drumuri noi ,putem să spunem că ieșim și noi ,încet , încet ,la lumină .Și totul numai într-un an .Unde o fi stat dl.Ctin Toma până acum ..? Sau întreaga echipă a primăriei de la alegeri ? Vedeți ce înseamnă o bună propagandă făcută unor oameni dedicați slujirii cetățenilor ?

  Răspunde
 • O noua etapa in istoria orașului. Probabil ca o sa ne apropiem de civilizație !

  Răspunde
 • Presupun ca sunt productie 2006 ca si cele BMC (alea galbene/portocalii care cam trag sa moara) care circula si acum pe traseele Transbus.

  La exterior seamana cu acele Mercedes Citaro luate de RATB din Bucuresti acum vreo 11 ani si care mai circula si in ziua de astazi si se vor a fi inlocuite cu cele turcesti de la contractele astea noi controversate si contestate de sute de milioane de euro.
  La interior sunt ceva mai diferite fata de cele din Bucuresti.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.