Diferență (mare) de valoare. Înfrângere usturătoare

Șase goluri la pauză (12-18) și cinci la final (29-34).

E diferența de pe tabelă care reflectă și diferența de valoare dintre echipa Buzăului și cea a Bistriței.

Așa cum am anunțat dinaintea începerii campionatului, în acest sezon Buzăul are cea mai slabă echipă de la promovarea în Liga Florilor. În schimb, Bistrița (și Brăila etapa trecută) au cele mai bune loturi din ultimii zece ani.

Rivalele noastre s-au întărit (20-25%), Buzăul s-a slăbit grav (50%).

Astfel că partidele cu adversarele de Cupe Europene sunt în acest an un chin pentru suporterii Gloriei, obișnuiți cu victorii în anii trecuți.

Of, Blazevici!

La noi, Blazevic – a doua jucătoare ca valoare din lot după Ilyna – stă în tribune (vai, „încă o lună de accidentare”, a anunțat antrenorul Anca), de la Bistrița ne-a făcut praf Sayna Mbengue, o spanioloaică de culoare, recent transferată (care s-a adăugat „meseriașelor” Bazaliu, Laszlo și Tamires).

Bravo, Bistrița! Ce jucătoare bună au transferat! Niciodată Bistrița nu ne-a învins mai clar ca azi! Buzăul nu s-a putut apropia în repriza a doua la mai puțin de patru goluri.

Din păcate, Buzăul a ratat campania de transferări (bani puțini – probabil, jucătoare modeste), în timp ce mai toate adversarele s-au întărit.

Pentru Gloria urmează cea de-a treia înfrângere (consecutivă) în deplasare la Vâlcea, urmând ca Buzăul să joace apoi două meciuri vitale în deplasare la Tg. Jiu și la Corona Brașov. Dacă pierdem și meciurile astea va fi clar, Buzăul se va clasa de la locul 10 în jos. Doamne ferește să se accidenteze și Ilyna, că Buzăul nu mai bate pe nimeni și merge către retrogradare!

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Diferență (mare) de valoare. Înfrângere usturătoare

  • Oare va raspunde „creierul” pentru ceea ce a facut din handbalul buzoian. Aduce un antrenor care nu a spus nimic in handbalul feminin si ii acorda un contract pe doi ani jumate si ne rade in nas spunand daca este dispus cineva sa ii plateasca contractul. A indepartat un antrenor de top ca Aurelian Rosca care a adus singurele trofee in vitrina handbalui buzoian, cupa si supercupa romaniei, un antrenor ca Coco Mihaila si Adi Chirut care au lasat niste rezultate bune (ambi fiind liberi de contract acum ) si facem experiente cu un antrenor exclusiv de juniori. Pacat de bunavointa primarului care isi va pierde rabdarea la urmatoarea umilinta.

    Răspunde
  • Bani au fost pentru transferuri , dar poate ca s-au pierdut pe drum; Braila si Bistrita nu arata deloc a mari echipe

    Răspunde
  • Ori ne lasa Anca, ori ne lasa (noua banii care-i ia de la noi) Toma! Pe banii nostri nu se poate contraperformanta! Asta sa inteleaga si fetele, ca nu lucreaza la Textila pe bani putini, desi acolo se muncea de le sareau capacele! Rusinica fetelor si RUSINE, Anca!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.