Dilemă. Când se închide exact podul de la Mărăcineni ?

La acest moment sunt două date probabile: 19 martie sau 11 aprilie.

Firma care a câștigat licitația ar vrea să închidă podul spre Buzău cât mai devreme (înainte de Paște), iar Compania Națională de Drumuri mai târziu (după Paște).

„Am de pus o parte din documentație la București, solicitând închiderea podului începând cu 19 martie, dar am fost dați înapoi. Ni se cer în plus două semafoare, la cele două capete ale podului. Unul trebuie să le permită accesul pe pod celor de pe Valea Slănicului. Atunci vor avea roșu cei care vin dinspre Rm. Sărat. Le fel și la celălalt capăt. Când au verde cei care vin dinspre Șoseaua de Centură vor avea roșu cei care vin dinspre oraș. Refacem acum documentația, luăm avizele necesare ca să depunem din nou actele la București. Ce pot să vă spun e că dacă procedura se va prelungi, vom intra în aprilie și ne vom apropia de Paște, n-o să mai închidem podul doar pentru câteva zile”, ne-a declarat Vasile Ionașcu, șeful de șantier.

De partea cealaltă, cei de la Drumuri Naționale, care realizează nebunia care va fi în preajma podului – dacă se ia decizia închiderii înainte de Paște – vor să tragă de timp și să prelungească termenul înspre 11 aprilie (când se va fi terminat cu Sărbătorile de Paște).

Noi informații legate de acest subiect vom avea săptămâna viitoare când firma de construcții va fi depus din nou mapa cu documente în care solicită închiderea podului înspre mun. Buzău.

loading...

7 comentarii la „Dilemă. Când se închide exact podul de la Mărăcineni ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.