Dilema trecătorilor din stația de autobuz de la gară: s-o trezim sau s-o lăsăm să doarmă ?

Dilemă în această după-amiază, în jurul orei 17.00, pentru trecătorii de pe trotuarul din stația de autobuz de la gară.

O femeie în vârstă a adormit într-o poziție destul de incomodă, cel mai probabil în timp ce aștepta autobuzul.

Toți pietonii remarcau poziția ciudată în care stătea femeia, iar între mai mulți domni care au coborât dintr-un autobuz s-a pornit o polemică.

Dacă s-o trezească sau nu pe femeia adormită pe bancă cine știe de când.

Până la urmă s-a optat pentru varianta ca femeia să fie lăsată să doarmă, astfel că și la această oră e posibil să fie în același loc, în aceeași poziție.

 Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

 

loading...

5 comentarii la „Dilema trecătorilor din stația de autobuz de la gară: s-o trezim sau s-o lăsăm să doarmă ?

  • Amice… bate vantul rau de tot la tine in cap!!! In primul rand, femeia din imagine probabil are probleme de sanatate si in al doilea rand “dilema” e doar in mintea ta… Asteptam STIRI nu PENIBILITATI!!!

  • Un articol de tot râsul.. Halal jurnalist fara idei de articole… Penibil… M-ai bine te-ai fi interesat de viata femeii respective și ti-ar fii ieșit un articol pe cinste,te asigur… Nu e târziu… O sa o găsești în fiecare zi in zona gării…După o viața de om,sa fii dat afara dimineață din casa,și sa fii primit tocmai seară….. Asta e începutul… Poate ți-am stârnit interesul …Amănunte poti sa o afli daca te intereseaza… Și o să-ți iasă,poate,un articol pe cinste,nu mizeria asta care ai scris-o

  • lasa-te de meserie!

  • asta nu e stire si nici tu jurnalist

  • Prietene,femeia respectiva este un om al străzii. O poți găsi mereu în zona gării și îi poți oferi un ban sau ceva de mâncare… Halal articol !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.