Dimineața au plecat în luna de miere, seara li s-a făcut scrum casa

Ghinion teribil pentru doi tineri buzoieni.

Iulia și Florin Rotaru au plecat luni dimineața în luna de miere înspre Brașov.

Cei doi au un băiețel de 2 ani, iar Iulia este însărcinată în 4 luni

Seara au fost sunați că le arde casa. Când au ajuns, într-un suflet, înapoi la Buzău, nu mai aveau nimic. Totul a ars în incendiul care s-a extins inclusiv la casa vecinului.

Casa avea etaj – vezi foto la finalul articolului. N-a mai rămas nimic

„160 de milioane am strâns la nuntă. 50 de milioane am plătit datoriile, 35 de milioane am luat la noi, iar 75 de milioane i-am pus într-un șifonier. În incendiu a ars șifonierul cu totul, inclusiv banii. Am pierdut tot, ne-au mai rămas doar banii luați la noi”, s-au plâns proaspeții soți.

Celor doi le-a ars și un Logan MCV, aflat în garaj. Un alt ghinion, e că Iulia, însărcinată, nu are un an de când lucrează pentru a primi indemnizație de creștere a copilului. De câteva luni, un alt necaz, tatăl lui Florin Rotaru a paralizat și e țintuit la pat.

Asta a mai rămas din Logan

Acum, cei doi tineri și băiețelul de doi ani, stau pe la prieteni și rude. Pe terenul rămas ar vrea să-și ridice o căsuță modestă până la iarnă. Un prim ajutor îl va da Primăria Buzău care va trimite luni un utilaj pentru a strânge resturile rămase după incendiu.

Roagă comunitatea buzoiană să-i ajute.

Fie cu materiale de construcție, cu bani, haine, electrocasnice etc.

Donațiile pot fi făcute direct celor doi (în curtea din prelungirea străzii Dorobanți, vizavi de stația RER, telefon contact 0762.723.483) sau la bancă, unde nașul lor le-a deschis un cont RO03RZBR0000060019318956 (Raiffeisen Bank, Popa Alin Ionuț).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.