De azi, sens unic pe această stradă din Buzău

Aseară, muncitorii de la Urbis Serv au amplasas semnul „Accesul interzis” la intrarea dinspre Bd. Republicii înspre strada Mică.

Strada Mică a devenit cu sens unic, dinspre str. Decebal înspre Republicii. Măsura era necesară după indisponibilizarea podului de la Marghiloman, ceea ce a făcut ca autobuzele TransBus și și alte mașini mari să folosească strada Mică pentru a ajunge pe Bd. Republicii – înspre gara CFR Buzău.

Cu sens unic a devenit și o parte din strada Vulturului, după cum se arată în comunicatul de mai jos.

anunt-strada-mica

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „De azi, sens unic pe această stradă din Buzău

  • Foarte misto! Pt un magazin cu materiale de constructii si o masina parcata aiurea pe Decebal colt cu strada Mica sa ocolim o jumatate de oras sa ajungem in Dorobanti

  • E clar ca sensul unic se face la ordinul patronilor Mihaela Comart ce foloseste strada ca parcare personala acolo.
    Dar daca se face sens unic (Decebal-Republicii) pe unde o sa circule autobuzul dinspre Gara spre Dorobanti, o sa ocoleasca aiurea pe strada Vulturului?

    Nu era mai simplu sa interzica folosirea strazii si trotuarelor ca parcare si loc de depozitare pentru patronii firmei Mihaela Comart?
    Sau ei trebuie lasati sa se desfasoare cum vor si sa se improprietareasca pe domeniul public cum vor ca sunt partenerii de afaceri ai primarului?

  • Bătaie de joc …facem joaca patronilor….păcat domnule primar aveam toată încrederea în dumneavoastră dar cu faza asta m-ați dezamăgit profund

  • Sunteți prafff.O sa ajungeți să umpleți tot Buzău de sensuri unice și porcăriile alea de giratorii.Unde dracu sa mai văzut giratoriu făcut în halul asta?Banul public cheltuit fara cap.Vai de voi și noi contribuabilii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.