Din arestul poliției în arest la domiciliu

De două zile, Adrian Nedelcu, șoferul (în stare de ebrietate) care a lovit mortal un biciclist pe podul de la Mărăcineni, e acasă.

După ce a ispășit cele 30 de zile (reținere plus arestul preventiv) în care a stat în arestul poliției, judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Buzău a consimțit la o măsură mai blândă.

Inculpatul de 30 de ani a fost plasat în arest la domicilul părinților din sat Valea Părului, comuna Beceni. În această perioadă nu are voie să părăsească locuința decât pentru a veni la proces și, totodată, va primi acasă, inopinat, vizita polițiștilor.

Cel mai probabil, după ispășirea celor 30 de zile de arest la domiciliu, va urma și plasarea sa doar în control judiciar.

Asta până la pronunțarea sentinței definitive în procesul penal de ucidere din culpă care i-a fost intentat.

Șansele de a primi o pedeapsă cu suspendare sunt reduse din cauza circumstanțelor agravante.

Conducea autoturismul băut (1,02 mg/l în aerul expirat) și, în plus, a părăsit locul accidentului. De acest ultim aspect ar putea totuși scăpa, invocând că și-a continuat deplasarea întrucât din cauza stării bahice n-a realizat că îl acroșase pe biciclist.

Citește și articolul: Toma: „La anul vom face 100!”

În procesul penal deschis, cei trei copii ai biciclistului din Mărăcineni care s-a prăpădit s-au constituit parte civilă.

Această întâmplare nefericită este rostogolită de presa locală și cu scopul de a-i avertiza pe șoferii care au obiceiul de a se urca băuți la volan că riscă în acest fel să ajungă la închisoare și să-și distrugă în acest fel viața.

Citește și articolul: Identificat, reținut și probabil arestat preventiv. Consecințe după ce a fugit aseară de la locul accidentului

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Din arestul poliției în arest la domiciliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.