„Din căruță în decapotabilă…” Vezi VIDEO

„Ce pretenții să ai ? Au trecut direct de la căruță la decapotabilă!”.

Așa au comentat mulți dintre cei care au văzut imaginile de mai jos postate de jurnalistul Alex Dima (Pro TV).

Imaginile au fost filmate pe E85 la intrare în Rm. Sărat dinspre Focșani.

În mașină se află mai mulți rromi (cel mai probabil din Vaslui, acolo e înmatriculată mașina), iar în picioare stă inclusiv o fetiță.

Lipsa de civilizație + teribilismul se manifestă și la românii verzi. La postarea lui Alex Dima, un cetățean a inserat imaginea de mai sus – undeva pe la Cheia. Poziția celor trei pasageri, două fete și un băiat, este încă și mai periculoasă

Citește și:

loading...

7 comentarii la „„Din căruță în decapotabilă…” Vezi VIDEO

  • Eu sunt complet impotriva acestei campanii de denigrare rasiala! Nu a luat nimeni in considerare ca la o eventuala problema, cetatenii aia isi pot lua zborul instant si nu vor pati nimic daca se rastoarna masina, trebuie doar sa ajunga pana la prima craca. Eu zic sa va informati mai mult cu privire la anumite minoritati si abilitatile acestora si sa nu mai aruncati cu noroi, ce au facut ei este complet rezonabil si sigur.

  • Scene ca astea vezi vara zilnic prin centrul orasului. Fac asta chiar sub ochii politistilor. Daca mai e si sfarsit de an scolar, e plin orasul de tineri si tinere ce merg agatati de masina facand si larma.
    Ba mai mult prin orasul Buzau toata vara prin oras s-a plimbat o decapotabila cu un tanar ce statea agatat de masina si flutura un glob mare argintiu ce facea reclama la un club din zona industriala, cel de langa cimitir, care am inteles ca e a individului cunoscut sub numele de Cazma cel ce a pus mana pe insulita din Tineretului si a facut club acolo, cel ce ocupase abuziv spatiul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor de pe Nicolae Balcescu si a facut terasa si cel ce organiza petreceri in pandemie cu Tess desi erau interzise, beneficiiind de protectia MAI care tinea de sase acolo sa indeparteze curiosii ce ar fi putut expune ilegalitatile. In timp ce acelasi MAI emitea in aceeasi perioada amenzi cetatenilor ce ieseau din case sa isi procure hrana si medicamente de la magazin.

  • Cazma? Asa ii zice japitei care a deranjat jumate de oras cu muzica pe vremea lu Boscodeala (alta japita, care l-a tolerat)? Afli multe pe netul asta…

  • Sorin Cristea pe numele său real… cazma… Tot el deține și clubul mason „Rotary” din păcate de la tess din micro3.

  • Mason…pe naiba :)))
    Cum sa fie mason un pasionat al drogurilor de mare stil ?!

  • Va mai aduceti amintea de o manea cu versurile :Gata cu taranii (si tiganii) s-au emancipat/ Nu mai sunt neica taranii (si tiganii),aia de altadat……..Sa ii vedem „adunati” de pe asfalt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.